Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 1 milyon euroluk teklif!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Miha Zajc için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.

GİRİŞ 21.01.2023 11:32 GÜNCELLEME 21.01.2023 12:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in memnun olmadığı Dele Alli'nin yerine bir orta saha arayışında olan siyah-beyazlılar, tecrübeli teknik adamın çok beğendiği Miha Zajc için ilk resmi girişimde bulundu.

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro istediği Zajc için sarı-lacivertli kulübe 1 milyon euro önerdi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ sarı-lacivertli yetkililere, "Oyuncu bize sezon sonunda bedelsiz olarak önerildi ama kulüpler arasındaki iyi niyetin bir göstergesi olarak bu teklifi yapıyoruz" sözlerini sarf etti.

OCAK AYINDA ALMAK İSTİYORLAR

Siyah-beyazlı kulüp, yurt dışından da talipleri olan Zajc için diğer kulüplerle rekabete girmeyi istemediği için bu transferi ocak ayı içinde bitirmeyi hedefliyor.

Bir yandan Fenerbahçe'nin de yeni sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü 28 yaşındaki oyuncu, yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret isterken, sarı-lacivertli ekip bu ücreti fazla buluyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    1 milyona zac gibi oyuncu yoktur. o paraya verilmez kalsın oynasın bazı maçları kurtarıcı oluyor. zac en az 5 milyon euro eder. gidersede avrupaya gitsin.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaştan tolgayı devre arasında 3.2 milyon a aldılar. tolgay o dönem yedekti. elin oğlu öyle yapıştırdı. bizimkilerde şimdi işe yarıcak adamı beleşe verecekler. büyük iş adamı olmak böyle bişey galiba.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç babasının takımını üzmez. Kesin bir yol bulunur
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa yakışır FB de dede Jesus zaten oynatmiyor zajc içinde harika olur
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar birbirinden kolayca oyuncu alıp verebilmeli. Her kulüp için karlı olur. Ellerindeki fazlalıkları aralarında değerlendirebilir. İhtiyaç fazlasını ihtiyaçları ile takas yolu ile yapabilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle