Mario Balotelli, Beşiktaş'a önerildi!

Sion'dan ayrılmaya karar veren Mario Balotelli eski kulübü Adana Demirspor'dan ret cevabını alınca menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi.

Mario Balotelli, Beşiktaş'a önerildi!
Mario Balotelli, Beşiktaş'a önerildi!
GİRİŞ 18.01.2023 09:40 GÜNCELLEME 18.01.2023 23:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer sezonunun açılması ile birlikte ortalık hareketlenmeye başladı. Siyah-beyazlılar Wout Weghorst'un ayrılması sonrası arayı açmadan kadrosuna golcü isim kazandırmayı hedefliyor. Adana Demirspor ile güzel bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu sonrasında Sion'a transfer olmuştu. İstediği forma şansını bulmayan yetenekli oyuncu tekrardan Süper Lig'e döneceği söylentileri gündeme oturdu.

MARİO BALOTELLİ ÖNERİLER ARASINDA

İtalyan basınında geçen habere göre Beşiktaş'a, Sion'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli'nin önerildiği iddia edildi. Yıldız golcünün menajeri Siyah-beyazlı takımın yöneticileriyle iletişime geçerek 32 yaşındaki futbolcuyu Siyah-beyazlı takıma önerdiği söylenen söylentiler arasında.

DAHA ÖNCESİNDE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Türkiye'ye gelmeden önce Sergen Yalçın döneminde yeniden gündeme gelen Balotelli için tecrübeli teknik adamdan onay çıkmamıştı. Ardından Balotelli, Adana Demirspor formasıyla Vodafone Park'ta Beşiktaş'a gol atmış ve Sergen Yalçın'a doğru el hareketi yaparak tepki göstermişti. Transfer ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

İSTATİSTİK

Toplam 11 maça çıkan tecrübeli oyuncu 5 gol 1 asistle toplam 6 gole direkt katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Azizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakırköy spora gönderin
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz deli misiniz bu adam probkemli adana niye almadı . Beşiktaşa yaramaz takımın ritmini bızar yeter artık batıtdunuz klüpleri
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan hiç bir şey olmaz.Alan takıma yazık olur.patlamaya hazır bomba
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    cuzi miktar maasla bjk ye yakisir
    Cevapla
  • galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Balotelli beşiktaşa gitmez.
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim dedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle