Aytuğ Batur Kömeç, Emirhan İlkhan'ın bağlı olduğu menajerlik şirketinden ayrıldı

Beşiktaş U19 Takımı oyuncularından Aytuğ Batur Kömeç, Futureball Menajerlik Şirketi'nden ayrıldığını açıkladı.

Aytuğ Batur Kömeç, Emirhan İlkhan'ın bağlı olduğu menajerlik şirketinden ayrıldı
Aytuğ Batur Kömeç, Emirhan İlkhan'ın bağlı olduğu menajerlik şirketinden ayrıldı
GİRİŞ 17.01.2023 19:02 GÜNCELLEME 17.01.2023 19:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş U19 Takımı oyuncularından Aytuğ Batur Kömeç, bağlı olduğu Futureball Menajerlik Şirketi'nden ayrıldığını açıkladı. 

Genç savunmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yaklaşık 2 yıldır menajerliğimi yapan Futureball Menajerlik Şirketi'nden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfındaki desteklerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 


Sezon başında Emirhan İlkhan'ın Beşiktaş'tan ayrılmasındaki etkenlerden birinin menajeri Mirsad Türkcan olduğu iddia edilmişti.

Türkiye'de Anadolu Efes, Ülkerspor ve Fenerbahçe formaları giyen eski milli basketbolcu Mirsad Türkcan ise FutureBall adlı menajerlik şirketiyle çalışıyor. Türkcan, Enes Ünal, Cengiz Ünder, Vedat Muric, Ozan Tufan, Emirhan İlkhan, Allahyar Sayyadmanesh, Danijel Aleksic, Okan Kocuk gibi birçok ünlü futbolcunun menajerlik işleriyle ilgileniyor. 

Mirsad Türkcan'ın Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transferinde pay sahibi olduğu iddia edilmesi siyah-beyazlı taraftarların tepkisine neden olmuştu. 

46 yaşındaki Türkcan'ın menajerliğini yaptığı genç futbolcular Bartuğ Elmaz ve Emir Tintiş'in geçen sezon Galatasaray'dan bedelsiz olarak başka takımlara transfer olması sosyal medyada tartışmalara neden olurken sarı-kırmızılı taraftarlar da bu duruma tepki göstermişti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuyu kulüp yetiştirsin parayı bu yamyamlar kazansın. Kulüpler bu yaşta futbolcuları bu tarz menajerlerin eline bırakmamalı yada süreci kontrol etmeli
    Cevapla