Menajeri teklifi duyurdu: Kulübe kağıt gönderdiler

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Dmitri Barinov için menajeri Pavel Banatin, ""Beşiktaş, Lokomotiv Moskova'ya kağıt gönderdi ancak aldığımız bilgilere göre Lokomotiv Moskova'nın bu transfer için şüpheleri var." dedi.

Menajeri teklifi duyurdu: Kulübe kağıt gönderdiler
Menajeri teklifi duyurdu: Kulübe kağıt gönderdiler
GİRİŞ 17.01.2023 09:43 GÜNCELLEME 17.01.2023 18:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Dmitri Barinov için menajeri Pavel Banatin konuştu.

Beşiktaş'ın bu transfer için hem kiralık hem de bonservisli opsiyonları düşündüğünü söyleyen Banatin, "Ama şahsen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in bu transfer için ısrar ettiğini söylemeliyim." dedi.

"Beşiktaş, Lokomotiv Moskova'ya kağıt gönderdi"

Lokomotiv Moskova'nın Rus orta saha oyuncusunun satılması konusunda şüpheleri olduğunu kaydeden Banatin, "Beşiktaş, Lokomotiv Moskova'ya kağıt gönderdi ancak aldığımız bilgilere göre Lokomotiv Moskova'nın bu transfer için şüpheleri var. Diğer tüm soruları Lokomotiv Moskova'ya sormalısınız" dedi.

Ayrıca menajeri, "Barinov, takımın kaptanı ve kilit oyuncularından biri olduğu için oyuncuyu satmak konusunda istekli değiller" ifadelerini kullandı.

Orta sahanın yanı sıra stoperde de görev yapabilen Barinov'un Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor. Barinov'un güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fenerlee 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'un en büyük takımı dururken ne işin var orda tertemiz mazisi ile Fener'e gel
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Uefa ve cas’da 3 maçtan kesin şike sebebi ile ceza almış fenevmi bu temiz olan
    Cevapla
  • BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    Temiz mazisi derken neyi ima ettin feneri çamaşır suyunami batirdiniz sizi fenerbahce olarak değil penaltı bahçe olarak tanırlar birde utanmadan tertemiz mazisi demezmi bir gulesim geldi gerçekten çok komiksiniz
    Cevapla