Beşiktaş dev transfere son noktayı koyuyor!

Al Nassr ile alacaklarını halletmek için uzlaşmaya varan Vincent Aboubakar eğer bir aksilik olmazsa Beşiktaş’ta üçüncü dönemini yaşayacak.

GİRİŞ 13.01.2023 09:27 GÜNCELLEME 13.01.2023 17:57
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Forvet hattına takviye yapmak için girişimlerini hızlandıran Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda resmi adımlar atmaya başladı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun transfer edilmesiyle birlikte Suudi ekibi Al Nassr ile yolları ayrılan Vincent Aboubakar, kariyerine yeniden Siyah- Beyazlı takımda devam edecek.

AL NASSR ÇEK VERDİ

Normal şartlarda Al Nassr ile 30 Haziran 2024'e kadar sürecek bir sözleşme imzalayan Aboubakar, Suudi ekibiyle geleceğine dair bir görüşme yaptı. Kontratı bitmeden ayrılacağı için Aboubakar, Al Nassr'dan alacaklarının tamamını talep etti. Yapılan görüşmelerin ardından golcü oyuncuya alacaklarına karşılık Al Nassr'dan bir çek verildiği öğrenildi.



ARTIK GÜN SAYIYOR

Al Nassr'a gitmeden önce 2020-21 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Aboubakar 26 maçta 15 gollük bir performans sergiledi. 30 yaşındaki Kamerunlu, bu sezon ise Al Nassr'da 12 maçta 4 gol, 2 asist üretti. Beşiktaş'ın futbolcuya 2.5 yıllık bir kontrat önerdiği ve yıllık maaşının da 3 milyon Euro bedeli geçmeyeceği ifade edildi. Aboubakar, artık üçüncü kez Beşiktaş'ta forma giymeye hazırlanıyor.

PORTO İLE GÖRÜŞTÜ

Tecrübeli isim Porto ile önceki haftalarda yaptığı görüşmede transferin konuşulmadığını söyledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adama hakkını bjk vermedi ve sakatlıgından sebep saçma bi sözleşme yaptı peki bu aboubakara haksızlık saygısızlık deiglmiydi hep tek taraflı düşünün zaten en renklerinize bağlı olanlarınız bile size milyonlarca dolar farkla maaş verseler kusura bakmayında takımda kalmazsınız geçin bu edebiyatları
    Cevapla
  • seba 1 yıl önce Şikayet Et
    alt yapıdan çıkart bir forvet oyuncu orta sahayı güçlendir bir sezon tekozler ikinci sezon gol makinesi olur
    Cevapla
  • Avşar'ın Beyi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunun neresi büyük transfer yönetim sanki futbolcu kalmamış gibi gidip yaşlı oyuncuları alıyor
    Cevapla
  • kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu karakterini belli etti, maç başı anlaşılmalı razı olursa gelsin, gelmezse kendi bilir
    Cevapla
  • Başak 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada ben değil bu zevatı eleştirenler futbolculuğunu değil karakterini eleştiriyoruz, ayrıca biz büyük BEŞİKTAŞLIYIZ. Bu iki kere bitmişti Bjk bunu adam etti takıma ihanet etti. Peki sorarım size geldikten form tuttuktan sonra yine sakat numarası yapar oynamazsa ne yapacaksınız.
    Cevapla
  • Feyzullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Gene arkasından söylenip oynamiyo.sakat numarası yapiyo takımı satiyo diyecez elimize bişey gecmecek tekrar form tuttuğunda zaten takımı satar gider bu öyle bi oyuncu ama anlayamıyoruz gidip gidip hala takımı yarı yolda bırakan adamları transfer etmeye çalışıyoruz yakında Eyüpspordan babelin de peşine duseriz bu kafayla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle