Beşiktaş'ın kasasına girecek dev rakam!

Manchester United, Wout Weghorts transferi için Beşiktaş ile her konuda anlaşmaya vardı. İngiliz devinin, Hollandalı yıldız için siyah-beyazlılara 3 milyon euro ödemesi bekleniyor.

GİRİŞ 11.01.2023 09:51 GÜNCELLEME 11.01.2023 13:07
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo ile yolları ayıran Manchester United, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Wout Weghorts'u ara transfer döneminde kadrosuna katmak için siyah-beyazlılarla anlaşmaya vardı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiliz devi Manchester United ile Beşiktaş, Weghorst transferinde prensip anlaşmasına vardı. Sezon başında Burnley'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Hollandalı yıldız, siyah-beyazlılardan ayrılarak, Kırmızı Şeytanlar'ın yolunu tutacak.

3 MİLYON EURO GELİR

Manchester United'ın Weghorst için Beşiktaş'a ödeyeceği para da belli oldu. İngiliz devi ile imzaların atılması durumunda siyah-beyazlıların kasasına 3 milyon euro girecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper lig de Oynayan bir 120 senelik bjk ne hallere düstü 3 milyon Euro icin elindeki Husum futbolcusunu geri verdi yahu bu idareciler kulübün basarisi icin yönetimde degilmi yoksa cepten ödedikleri 3, 5 milyonun pesindelermi . Bjk dan bu senede bir cacik olmaz,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarım sezon kalmış zaten. Kiralık oynayan futbolcu için 3 milyon çok iyi para.
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 1 yıl önce Şikayet Et
    Dev rakama bak sen
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısa zamanda iyi kar ,güzel alışveriş.
    Cevapla
  • Bekir usta 1 yıl önce Şikayet Et
    vergi borcunu ödesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle