Beşiktaş'ta yıldız isimle yollar sezon sonunda ayrılıyor

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Brezilya'ya dönmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 03.01.2023 10:37 GÜNCELLEME 03.01.2023 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Josef de Souza ile sezon sonunda yollarını ayıracak.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; tecrübeli oyuncu ülkesine geri dönmek istiyor. Ünlü haber sitesi www.uol.com.br'ye göre; Josef de Souza kariyerinin en güzel anılarını yaşadığı Beşiktaş'la yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı takımda kaptan olmasına rağmen sezon sonunda biten mukavelesini uzatmaya sıcak bakmayan Brezilyalı Josef de Souza, kariyerinin kalan bölümünü ülkesinde tamamlamak niyetinde.

"Temmuz ayından itibaren yeni takımında görev yapmaya başlayacak"

Brezilya'nın ünlü haber sitesinde yer alan ayrıntılarda Josef de Souza'nın gelecek planlarına ilişkin şu ayrıntılar yer aldı:

"Josef de Souza, ekim ayında zaten kulübe sadece sezon sonuna kadar kalacağını bildirmişti. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından temmuz ayından itibaren yeni takımında görev yapmaya başlayacak. Yaşı nedeniyle Brezilya'ya geri dönme ihtimali yüksek. Gerçi onunla sözleşme imzalamak isteyen başka Türk kulüpleri de var. Ancak geçen sezon ortasından beri Botafogo ile görüşüyor. Geleceğini belirlemek için şimdiden konuşmalara kaldığı yerden devam etmesi olasıdır."

Tek Türkiye Süper Ligi şampiyonluğunu Beşiktaş'ta yaşadı!

33 yaşındaki Rio de Janeiro doğumlu Josef de Souza, ülkemizde daha önce Fenerbahçe forması da giydi. Türkiye'de kariyerinin önemli bir kısmını geçiren Josef, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı karta isyan etmiş ve uzun süre 'Haksız' olduğuna inandığı bu kartın etkisinde kalmıştı.

Beşiktaş'ta şu ana kadar 87 karşılaşmaya çıkan Josef de Souza, 8 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi. Kariyerindeki tek Türkiye Süper Ligi şampiyonluğunu da Beşiktaş formasıyla yaşadı.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    oynadığını hiç görmedim güle güle gitmen herkesi mutlu eder
    Cevapla
  • beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    yürüyen futbolcuları gönderin medyamızda bu adamı beğenen binlerce insan var ve avrupada takımlarımızın halini gördük geçmiş dönemlerde böyle futbolcular yüzünden bir adım ilerlemedi türk futboldu, zaman fiziğe taktiğe ve hıza dayalı futbol oynamakta bu tür futbolcuların zamanı bitti yolu açık olsun
    Cevapla
  • eko 1 yıl önce Şikayet Et
    son yaşadığı büyük olay ayarını bozdu. aylardır sahada var yok belli değil böyle oynayacaksa gitsin daha iyi.
    Cevapla