Nampalys Mendy'nin menajeriyle görüşüleşecek!

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek Leicester City'nin orta saha oyuncusu Nampalys Mendy için harekete geçti.

Nampalys Mendy'nin menajeriyle görüşüleşecek!
Nampalys Mendy'nin menajeriyle görüşüleşecek!
GİRİŞ 24.12.2022 15:50 GÜNCELLEME 24.12.2022 15:50

Beşiktaş'ta gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrilmiş durumda. Orta sahaya transfer yapmak isteyen siyah-beyazlılarda gündeme gelen isim ise Leicester City formasını terleten Nampalys Mendy oldu. Tecrübeli oyuncu için, teknik heyetin de onay verdiği aktarıldı. 

30 yaşındaki futbolcunun Dünya Kupası'ndaki performansını beğenen Beşiktaş teknik heyeti, tecrübeli oyuncu için 'olur' raporu verdi. Oyuncunun sezon sonu bitecek sözleşmesini fırsat bilen siyah beyazlılar, Leicester City'de yapılacak teklif için kolları sıvadı. Transfer komitesi önce Mendy ile anlaşıp ardından İngiliz ekibine teklifte bulunacak. Mendy'nin temsilcileri ile ilk görüşmenin yılbaşından hemen sonra yapılacağı belirtildi.

Futbola Monaco altyapısında başlayan Mendy, 2010'da profesyonel oldu.3 yıl Monaco formasını terleten Mendy, 2013'te Nice'e gitti.Senegalli futbolcu 2016 yazında 15.5 milyon euro bonservisle Leicester City'e imza attı.Tecrübeli orta saha, İngiliz ekibinde 101 resmi maçta forma giydi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.