Şenol Güneş'ten flaş hamle! Yıldız ismi idmandan gönderdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in disiplinsiz davranışları nedeniyle Rosier'i çalışmadan gönderdiği iddia edildi.

Şenol Güneş'ten flaş hamle! Yıldız ismi idmandan gönderdi
Şenol Güneş'ten flaş hamle! Yıldız ismi idmandan gönderdi
GİRİŞ 10.12.2022 15:04 GÜNCELLEME 10.12.2022 15:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş'in disiplinsiz davranışları nedeniyle Rosier'i çalışmadan gönderdiği ileri sürüldü.

Teknik direktör kararıyla o gün idmandan gönderilen tecrübeli sağ bek bugün de idmanda yer almadı. Yıldız futbolcuyla devre arasında teklif gelmesi durumunda yolların ayrılması planlanıyor. 

"Rosier bir dalgalanma geçirdi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken başkasını almayı doğru bulmam. Bu takımın direkt oyuncusu. İyi oynadığı zaman sorun yok ama bir dalgalanma geçirdi. Bu da olabilir, normaldir. demişti. Rosier'in inişli çıkışlı bir durumda olduğunu belirten Güneş, "Böyle bir oyuncu elimizde varken yeni birisini almak doğru değil. Son zamanlarda dalgalı bir performansı var. Onu çok zeki ancak yaramaz öğrencilere benzetiyorum. Yukatel Kayserispor'un oyuncusu Onur Bulut'u da beğeniyorum" diye konuşmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Coşkun Dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sene başından beridir oynamayacağım diyor. Kaşıntı var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Rozier bu sene hiç iyi oynamıyor çok hata yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rozier bence bu sene hiç iyi oynamıyor çok hata yapıyor
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Rosier enaniyetli ve kaprisli biri 2 maç seyreden bunu çok rahatlıkla anlar.....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru olani yapmiş gercekden o futbolcu tabirde hata olmasın aynı gizli aşan gibi sadece kendi sıtadında türübine oynuyor deplasmanda direk futbolcunun ayagına girer kırmizi kartı hakemler cok macda buna göstermedi ronuldada messide bukadar hava yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle