Şenol Güneş onay verdi! Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yıldızıyla temasa geçti

Beşiktaş'ın, Şenol Güneş'in de isteği doğrultusunda ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen yıldız orta saha Miha Zajc için harekete geçtiği bildirildi.

Şenol Güneş onay verdi! Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yıldızıyla temasa geçti
Şenol Güneş onay verdi! Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yıldızıyla temasa geçti
GİRİŞ 07.12.2022 11:46 GÜNCELLEME 07.12.2022 17:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Şenol Güneş'in de isteği doğrultusunda ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen yıldız orta saha Miha Zajc'ı renklerine bağlamak için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Miha Zajc'a olan ilgisini doğruladı ve şu ifadeleri kullandı.

"MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR"

"Miha Zajc'ın sezon sonu kontratı bitiyor Fenerbahçe ile ve oynatmıyorlar. Beşiktaş'ın Zajc'ın menajeriyle görüşme gayet doğal ve bu haber doğru. Fenerbahçe'de çok orta saha oyuncusu var. Az şans bulması da normal. Beşiktaş'ın da ihtiyacı var."

"SEZON SONU İÇİN DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Büyük takımlar kendi aralarında oyuncu takasını görüşebilirler ama taraftar baskısı var. Taraftar kasaya değil saha içine bakıyor. Beşiktaş'ın devre arasında Zajc'ı almaya çalıştığını duydum. Görüşmeler sezon sonu için yapılıyor ama öne çekmeye çalışıyorlar."

"RESMİ BİR GÖRÜŞME DEĞİL"

"Resmi bir görüşmeden ziyade dolaylı yoldan bir görüşme gerçekleşti çünkü Zajc'ın sözleşmesi devam ediyor. Bu arada menajer Beşiktaş dışında Avrupa'dan da bazı ihtimaller olabilir mi bunu araştırıyor."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu futbolcuya beşiktaşin ihtiyaci yok herkes yoluna baksin kimse saçma sapan transfer yapip Beşiktaşin parasini boşa harcamasin dunyanin borcu var zaten ihtiyaci yok beşiktaşin
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu Şenol güneş nasıl biri anlamış değilim mukavelesi devam eden başka bir takımın oyuncusunun adını zikretmek etikmi adamın işi gücü ortalığı karıştırmak takımları birbirine düşürmek terim gibi sende gitte Türk futbolu kurtuluşa Ersin
    Cevapla
  • Reisim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyorsunuz Şenol Güneş'in basın önünde zikrettiğini
    Cevapla
  • fb1453 1 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca zajc' ı istiyorsa pedro'yu da alma şartı getirilmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir FB li olarak,fener oynatmayacaksa gidebilir,kimsenin geleceğini gasbetmenin anlamı yok, Jaiç inde hayelleri vardır geleceği vardır,onun için kendi tercihinde gide bilir,azcık emeğe saygı
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener Bjk ye vermez...bos haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle