Anthony Nwakaeme için menajerine ilk resmi teklif yapıldı!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in, Anthony Nwakaeme'ye onay vermesi sonrasında yönetim, Nijeryalı hücumcuya menajeri aracılığıyla ilk teklifini yaptı.

GİRİŞ 06.12.2022 09:59 GÜNCELLEME 07.12.2022 00:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sezon başında transfer olduğu Arabistan ekibi Al Fahya'dan ayrılma kararı alan Nwakaeme, Dünya Kupası arasında İstanbul'a gelmişti.

Burada bir dizi temaslarda bulunan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Beşiktaş'a da önerilmişti. Kulübüyle sözleşmesini feshedip Ocak ayında Siyah-Beyazlılar'a katılmaya hazır olan Nwakaeme için karar verildi.

Kevin N'Koudou'nun performansından memnun olmayan teknik direktör Şenol Güneş'in, Nwakaeme'ye onay vermesi sonrasında yönetim, Nijeryalı hücumcuya menajeri aracılığıyla ilk teklifini yaptı.

İdareciler, deneyimli hücum oyuncusuna 1.5 yıllık kontrat ve bonuslarla 1,5 milyon Euro maaş önerisinde bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    EYT, Lilere Benziyor iş yapmaz.. boş transfer..
    Cevapla
  • uco 1 yıl önce Şikayet Et
    Menajer çalışmış
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor ona çok değer verdi ama nwekema değerinden fazla istedi böyle olunca da kaybeden nwaekema oldu benim şuan gözümde 1 milyon dolar
    Cevapla
  • wakame 1 yıl önce Şikayet Et
    nwakame 3 de eder 4 milyon da yaşı ne olursa olsun onun yaptığı işi Türkiyede şu an yapan yok dünyada sayılı örnek Trabzon nwakameden sonra 15 transfer yaptı hepsi bir nwakame etmedi kısaca alan şampiyon olur ...
    Cevapla
  • Kaynak 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibileri yüzünden futbolumuz bu içler acısı durumlara düştü zaten, ülkede bunun gibi yüzlerce topçular var ama yöneticiler yabancı köleliği peşinde.
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir yorum olmus gercekten
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    bomboş bir yorum...
    Cevapla
  • Yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında bir adama 1.5 milyon avro, hem de bonus ile beraber. Şimdi anlıyorsunuzdur milli takım ile sözde dört büyüklerin neden yerlerde süründüklerini.
    Cevapla
  • KaraKartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme, yabancı 33 yaşında bir topçu. Transfer sezonunda avrupa ligleri bile ilgi duymadığı sıradan futbolcu, 1 milyon bile fazla aslında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle