Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu endişesi

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, bu sezonki formsuz görüntüsüyle beklentilerin altında kaldı.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu endişesi
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu endişesi
GİRİŞ 04.12.2022 14:56 GÜNCELLEME 04.12.2022 14:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezonun başlaması sonrasında 2026'ya kadar kontratı uzatılan Ersin Destanoğlu, performansıyla beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesi sonrasında formasını Mert Günok'a kaptıran Ersin, önceki gün Karagümrük'le oynanan hazırlık karşılaşmasında forma giydi.

Mücadelenin 33. dakikasında Colin Kazım'ın yaptığı vuruşu üzerine doğru gelmesine rağmen kurtaramayan genç kaleci, yine bekleneni veremedi. Ersin'in form grafiğinin geriye doğru gitmesi, taraftarı endişelendirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • toklumenli 1 yıl önce Şikayet Et
    formsuzluk degil kabilyet yok
    Cevapla
  • Mrt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk kaleciyse bende messiyim
    Cevapla
  • RECEP Altın 1 yıl önce Şikayet Et
    kova
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam imzayı attı.Kendini garantiye aldı. İmza atmam dediği gün kapıya koysaydınız. O yalvaracak insan gibi oynayacaktı. Menajeri kimse artık, beş kuruş etmez ersine verdi gazı.
    Cevapla
  • sporsever 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler gelişir bu adam parayı aldı mesleği unuttu ayıptır nasıl yicen bu parayı adam evinin rızkından kesip maça geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle