Beşiktaş'ın Josef'e yaptığı teklif ortaya çıktı

Beşiktaş yönetiminin, 1.6 milyon Euro alan Josef de Souza'ya 1 milyon Euro önereceği öğrenildi. Tarafların ocak ayında masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Josef'e yaptığı teklif ortaya çıktı
Beşiktaş'ın Josef'e yaptığı teklif ortaya çıktı
GİRİŞ 04.12.2022 12:59 GÜNCELLEME 04.12.2022 12:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Josef de Souza bu sezon hem sakatlık hem de mental olarak sıkıntılı süreçler yaşamıştı. Siyah-beyazlıların tecrübeli isminin performansı da buna bağlı olarak düşüş gösterdi. Oyuncunun aklındaki bir diğer konu ise sezon sonu bitecek sözleşmesi...

Gelecek sezon da takımda kalmak isteyen Josef de Souza, mukavelesini uzatmak için yönetimden haber bekliyor. Siyah-beyazlı idarecilerin de teknik direktör Şenol Güneş ile görüşme gerçekleştirdiği ve 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili +1 yıl daha kalması düşüncesi ağır bastığı öğrenildi.

GÜNEŞ, TECRÜBESİNDEN FAYDALANMAK İSTİYOR

Güneş, ilk iki sezonunda sergilediği performansla birlikte takımın en iyilerinden olan ve taraftarın da sevgisini kazanan Josef'i yeniden hırslı bir şekilde sahaya odaklamak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, gelecek sezon Atiba'nın da devam etmeyeceğini düşünerek takıma bir tecrübeli ismin fayda sağlayacağına inanıyor. Bu doğrultuda Josef de Souza ile geçtiğimiz sezon da olduğu gibi yine devre arası 1 yıllık sözleşme uzatmak için masaya oturulacağı belirtildi. Ancak bu kez 1.6 milyon Euro maaş yerine 1 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı kaydedildi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Carsi34 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar besiktasa italyada. Ve ingilteren sert oynayan defans oyuncusu lazim,ve orta sahaya saglam türk biri lazim böyle salih le malihle gitmez forvet weghorst iyi diyorlar ama görüceksiniz bos,josef kesin hemen göderilmesi son olaylarda abartti ve performansi zaten cokcok düsdü ve cok kötü
    Cevapla