Çebi'den flaş sözler! "Hiçbir hocayı ben göndermedim!"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ben bütün hocalara ve çalışan herkesi destekledim. Hiçbir hocayı ben göndermedim, hepsi kendi isteğiyle gitti." dedi.

Çebi'den flaş sözler! "Hiçbir hocayı ben göndermedim!"
Çebi'den flaş sözler! "Hiçbir hocayı ben göndermedim!"
GİRİŞ 01.12.2022 20:20 GÜNCELLEME 01.12.2022 21:53

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin açıklamalarından satır başları: 

"Ben bütün hocalara ve çalışan herkesi destekledim. Hiçbir hocayı ben göndermedim, hepsi kendi isteğiyle gitti. Abdullah Avcı'ya da sonuna kadar destek oldum. Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'ye de. Valerien Ismael de benim hocamdı ve yanında olmam, destek olmam gerekiyordu."

"Projelerimiz vardı, sosyal medyanın Ismael'i yargılaması, olumsuz yorumlar yapılması sürekli hocayı da demotive etti. Hatay maçından sonra da Beşiktaş'a zarar vermek istemediğini söyledi ve istemeyerek de olsa gönderdik."

"Başka takımların hocasına yapılmayan eziyetler, Valerien Ismael hocaya yapıldı. Çalışkan, gayretli ve çalışma tekniği çok iyi olan biriydi. Sabredilse daha iyi şeyler olabilirdi."

"Beşiktaş'ın hiçbir çalışanına borcu yoktur"

"Sporculara paralarını günü gününe ödeyemezseniz küsüyorlar. Beşiktaş'ın hiçbir çalışanına borcu yoktur. Stadyum sponsorluğu için çalışmalarımız devam ediyor."

"Transferde yüzde 100 başarılı olamazsınız"

"Transferde yüzde 100 başarılı olamazsınız. İşte geçen sene Alex Teixeira örneğin. Bazen tutmuyor. Batshuayi işte. Geçen sene vura vura direkleri vurdu. Fenerbahçe'de bu sezon şansı yaver gitti. Keşke bizde gitseydi."

"Bu sınır bize pahalıya patladı"

"Yabancı sayısı ile ilgili tavrım net. Bırakın alabilelim, gerekirse TFF ceza kessin, bunu bir fona koysunlar, yerli oynatanlar alsın dedik. Kabul görmedi. 9+2 yapalım dedik, kabul görmedi. Bu sınır bize pahalıya patladı. Bu yapılan olay, Türk futbolcusunun rekabet etme isteğini azaltmıştır. Bu saatten sonra bunu çevirmeye çalışırlarsa ben karşı çıkarım. Hatta 6+5 yapsınlar artık. İroni yapmıyorum. Ben bir bedel ödedim. 1 olan bedeli 2 yaptılar."

"Aboubakar dönemini kapattık"

"Aboubakar dönemini kapattık, gitti. Çok iyi bir kontrat yapmıştık, o dönemki hocamız da oyuncunun iyi niyetli olmadığını söyledi. Benim duygularım, böyle bir şey olmadığını söylüyor ama Sergen hocamızın düşüncesi benimkinden önce gelir. Talisca ile ilgili bir çalışmamız yok"

"Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak benim hedefim"

 "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak benim hedefim. Bunu Şenol Güneş'le başarabiliriz"

"Hakemden şikayet etmeyen kulüp yok"

"Hakemden şikayet etmeyen kulüp yok. Benim dememle bunu yaptıklarını sanmıyorum, bazı hakemlerin görevlerine son verildi. Bir karar alınmış, hayırlı uğurlu olsun dedik. Bir süre sonra aşırı bir baskı, bu hakemler görevlerine geri geldi" 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.