Beşiktaşlı yöneticiden Nwakaeme açıklaması!

Beşiktaşlı yönetici, İstanbul'a gelen ve siyah-beyazlı ekibe transfer olacağı iddia edilen Anthony Nwakaeme hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı yöneticiden Nwakaeme açıklaması!
Beşiktaşlı yöneticiden Nwakaeme açıklaması!
GİRİŞ 01.12.2022 10:03 GÜNCELLEME 01.12.2022 21:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kartal'ın Trabzonspor'dan sezon başında Al-Fayha'ya transfer olan Anthony Nwakaeme transferi için düğmeye bastığı iddia edildi.

Dünya Kupası sonrası teklif gelmesi durumunda N'Koudou'yu hemen satmayı planlayan Beşiktaş'ın sol kanadına Nwakaeme'yi alacağı belirtildi.

Kevin N'Koudou satılacak!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in planları içerisinde yer almayan Kevin N'Koudou, Dünya Kupası sonrası teklif gelmesi halinde hemen satılacak.

Siyah beyazlıların ise Kamerunlu futbolcudan doğan boşluğu eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme ile doldurmaya çalışacağı kaydedildi.

Anthony Nwakaeme, İstanbul'a geldi!

Trabzonspor'dan ayrılarak Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'a transfer olan Anthony Nwakaeme, sosyal medya hesabından sürpriz bir İstanbul paylaşımında bulundu.

Al Fayha'dan ayrılacağı ve Beşiktaş'a imza atacağı konuşulan Anthony Nwakaeme, İstanbul'a geldiğini belirten bir fotoğraf paylaştı.

Yıldız oyuncu söz konusu paylaşımda, "Ya size bütün hikayeyi anlatırsam..." ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki sol kanat, önceki gün de 'İstanbul' paylaşımı yapınca sosyal medyada "Beşiktaş, Nwakaeme'yi alıyor" iddiaları geldi.

"Nwakaeme ile hiçbir şekilde ilgilenmiyoruz"

Beşiktaşlı yönetici Nwakaeme iddiaları hakkında şöyle konuştu:

"Nwakaeme ile hiçbir şekilde ilgilenmiyoruz. Sadece yaz transfer döneminde bize önerilmişti ancak istemedik."

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Nwakaeme 1 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporu ne pahasına olsun para için bile olsa bırakmam dedi. bi şampiyon olduk adam topukladı takımdan
    Cevapla
  • wakame 1 yıl önce Şikayet Et
    yoksa ts ye mi geliyor
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki adamı ne yapacaksın bunlar tam kafayı yediler ya
    Cevapla
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelmiş 33 yaşına. Gerçekten çok iyi planlama yapıyorsunuz tebrikler. Başka oyuncu mu yok? Git Arjantin, Meksika ligine bakın öyle sol kanatlar var gencecik 22-23 yaşında fırtına gibi fiyatı sudan ucuz. Anlamıyorum gerçekten şu yöneticilerin FM oyununu en azından bir kez oynaması gerekiyor. Orada başarılı olurlarsa gitsinler transfer yapsınlar (FM de son 5 sezon yıldız ve önerilen oyuncuların %80 i başarılı oldu gerçek hayatta).
    Cevapla