Kevin N'Koudou'nun Dünya Kupası planı!

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Kevin N'Koudou, Dünya Kupası'nda piyasa yaparak yeni sözleşmeyi kapmak istiyor.

Kevin N'Koudou'nun Dünya Kupası planı!
Kevin N'Koudou'nun Dünya Kupası planı!
GİRİŞ 20.11.2022 12:36 GÜNCELLEME 20.11.2022 13:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan N'Koudou, Katar'da bugün başlayacak olan 2022 Dünya Kupası'nda kendisini gösterip, değerini artırmak amacında. Kamerun Milli Takımı'nın formasını giyen 27 yaşındaki futbolcu yüksek motivasyonla çalışarak, dev organizasyona en iyi şekilde hazırlandı.

N'Koudou'nun ilk hedefinin Beşiktaş'ta kalmak olduğu ve yüksek bir sözleşme uzatma bedeli karşılığında siyah beyazlı formayı giymeye devam etmek istediği belirtiliyor. Ancak, Beşiktaş'tan istediği sözleşme bedelini alamazsa da Katar'da yapacağı piyasa ile gideceği kulüpte şartlarını en iyi seviyede tutmayı planladığı ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta 4. sezonunu geçiren Kevin N'Koudou, 98 karşılaşmada forma giydi. Fransız asıllı Kamerunlu oyuncu, siyah beyazlı forma altında 20 gole imzasını atarken, ayrıca takım arkadaşlarına 8 de asist yaptı. N'Koudou, Ağustos 2019'da 4.5 milyon euro bedelle İngiliz ekibi Tottenham'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu.

KAYNAK: HÜRRİYET
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalmasin bitik akü. Gibi 3 var 10 yok
    Cevapla