Büyük sürpriz! Nwakaeme yeniden Süper Lig'e...

Beşiktaş'ın Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu belirten Anthony Nwakaeme'yi Türkiye'ye getirmeye çok yakın olduğu iddia edildi.

Büyük sürpriz! Nwakaeme yeniden Süper Lig'e...
Büyük sürpriz! Nwakaeme yeniden Süper Lig'e...
GİRİŞ 19.11.2022 13:16 GÜNCELLEME 19.11.2022 14:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yaz Trabzonspor'dan ayrılarak Al-Fayha'ya imza atan Anthony Nwakaeme, Türkiye'ye geri dönüyor. Arabistan ekibinde aradığını bulamayan Anthony Nwakaeme'ye Beşiktaş'ın talip olduğu iddia edildi.

ANTHONY NWAKAEME, ARABİSTAN'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Yaz aylarında Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha'ya transfer olan Anthony Nwakaeme, yeni takımında aradığını bulamadı. Arap ekibinde mutsuz olan Nijeryalı oyuncunun ayrılmak istediği iddia edildi.

TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Fayha'dan ayrılık ihtimali yüksek olan Anthony Nwakaeme için Türkiye'den Beşiktaş devrede. Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği 33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN ANTHONY NWAKAEME'YE ONAY

Al-Fayha'da mutsuz olan Anthony Nwakaeme için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in onay verdiği ve siyah-beyazlıların Nijeryalı yıldızı kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.

ARABİSTAN KARNESİ

Anthony Nwakaeme, bu sezon Al-Fayha formasıyla 6 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların 5'inde ilk 11'de yer alan ve toplam 377 dakika süre alan Nwakaeme, 3 golle skora etki etti.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Bjkforza 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş geldi gine huzur evinede döndü para için takımını sattı bu aynı abubakar gibi 33 yaşındakı adamı alcagınıza genc alın beşiktashuzurevi jk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaza gelip bunun heykelini dikmişlerdi trabzonda. Başarılı olamaz. Alsın parasını otursun. Para için gitmedi mi ? Ne ağlanıyor şimdi.
    Cevapla
  • Murat Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk nin ihtiyacı var 10 numara transfer olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık verilecek paralara bu saatten SONRA yatma zamanı
    Cevapla
  • Serkan van 1 yıl önce Şikayet Et
    FB de devreye girmeli bize golcü lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle