Pascal Nouma, Galatasaraylı taraftarın parmağını kırdı!

Kendisiyle fotoğraf çektiren kişinin, Galatasaray'ın şampiyonluğunu simgeleyen 4 işaretini yapmasına sinirlenen Pascal Nouma genci dövüp parmağını kırdı.

Pascal Nouma, Galatasaraylı taraftarın parmağını kırdı!
Pascal Nouma, Galatasaraylı taraftarın parmağını kırdı!
GİRİŞ 19.11.2022 11:02 GÜNCELLEME 19.11.2022 11:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın unutulmaz yıldızlarından Pascal Nouma, futbolu bıraktıktan sonra oyunculuğa başlamıştı.

Son olarak Aşkın Saati: 1903 adlı sinema filminde rol alan Nouma'nın geçtiğimiz günlerde sette kavga ettiği iddia edildi.

Çekimleri Sarıyer'de gerçekleşen filmin setine giden bir kişi, Nouma ile fotoğraf çektirmek istedi. Eski futbolcu da hayranının isteğini kırmadı. Ancak Nouma, genç adamla fotoğraf çektirdiği sırada olaylar gelişti.

SETE JANDARMA GELDİ

Genç adam, poz verdikleri esnada Galatasaray'ın şampiyonluğunu simgeleyen yıldız sayısını belirterek 4 işareti yaptı. Bunu gören Pascal, çılgına döndü ve gence yumruk attı. Set çalışanlarının araya girmesine rağmen sakinleşmeyen Nouma, gence vurmaya devam etti.

Parmağı kırılan genç, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Sete gelen jandarma ekipleri Nouma'yı ifadesini almak üzere karakola götürdü.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Midem bulanıyor bu ahlaksız herifi gördükçe. Yahu kendi ülkesinde adam yerine konulmayan tipleri ne diye bağrına basıp üstüne bir güzel para yedirir bu ülke ? Defolsun gitsin geldiği yeter artık be bu saçmalık. Ahlaksızlıkları yüzünden zamanında Beşiktaştan kovuldu ama hala bu lanet adam bu ülkede ve para kazanmaya devam ediyor. Adamına denk gelmemiş ahlaksız rezil yoksa bu rezilin tüm kemiklerini kırarlardı. Noumaymış…. Edepsiz, ahlaksız adi ! Defol ülkemden.
    Cevapla
  • keamu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sşnşrlenmesine anlam veremedim.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahrik'e cevap vermis, muhtemelen 4 parmagi 3'e düsürmüs.
    Cevapla
  • miforetor 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen nouma kendıne cooook dikkat et
    Cevapla
  • MkaraS 1 yıl önce Şikayet Et
    Derhal sınırdışıedilmeli
    Cevapla
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu ülkeye idareciler kendilerini sorgulasın Azınlık olduk ülkede Muhalefet görsün ders alsın geldiklerınde çözsün bu algı ve şımarık yabancıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle