Beşiktaş, Kevin N'Koudou için talip bekleyecek

Beşiktaş, Dünya Kupası'nda Kamerun forması altında mücadele edecek futbolcusu Kevin N'Koudou için teklif bekleyecek.

Beşiktaş, Kevin N'Koudou için talip bekleyecek
Beşiktaş, Kevin N'Koudou için talip bekleyecek
GİRİŞ 18.11.2022 20:53 GÜNCELLEME 18.11.2022 20:53

Beşiktaş sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kevin N'Koudou için talip bekleyecek. Siyah - Beyazlılar, Kamerun Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda oynayacak 27 yaşındaki futbolcuya ara transfer döneminde teklif gelirse değerlendirmeyi düşünüyor.

Georges-Kevin N'Koudou, 2019 yazında Premier Lig ekibi Tottenham'dan Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-Beyazlı takımda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Kamerunlu yıldız, oyun istikrarı yakalayamadı. Zaman zaman sakatlık problemleri de yaşayan 27 yaşındaki oyuncu, siyah beyazlılarla 98 maçta 20 kez ağları havalandırırken, 8 de gol pası verdi.



Devre arasında teklif bekleyecek

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda kontratı sona erecek N'Koudou ile yeni sözleşme imzalamaya oyuncunun istikrar sorunu nedeniyle yanaşmak istemiyor. Bu sebeple oyuncusunun Dünya Kupası'nda Kamerun ile iyi bir performans sergilemesini umut eden Beşiktaşlı idareciler, gelebilecek teklifleri de gelir sağlama adına değerlendirmeye alacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.