Şaşırtan Ersin Destanoğlu gerçeği! Borussia Dortmund...

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun, yaz transfer döneminde Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olmaya çok yakın olduğu öne sürüldü.

Şaşırtan Ersin Destanoğlu gerçeği! Borussia Dortmund...
Şaşırtan Ersin Destanoğlu gerçeği! Borussia Dortmund...
GİRİŞ 18.11.2022 12:52 GÜNCELLEME 18.11.2022 12:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için sezonun sona ermesinin ardından birçok Avrupa ekibi, Beşiktaş'a ilgi kağıdı göndermişti. Ancak Siyah-Beyazlıların maddi talebi karşılanmayınca transfer askıya alınmıştı. Ersin ise Avrupa hayali gerçekleşmeyince yeni sezona moralsiz girmiş ve performansı düşmüştü.

Özel hayatına kadar araştırdılar

Alman devi Borussia Dortmund ikinci kaleci transferi için üç aday belirlemişti. Bu isimlerden biri de Ersin Destanoğlu'ydu. Sarı-Siyahlılar, genç file bekçisinden habersiz 3 kişi görevlendirdi. Bunlardan biri Ersin'in özel hayatında nereye gittiği, ne yediğini, diğeri ise kıyafet ve tarz tercihlerinin neler olduğunu takip etti. Son görevli ise idmanlara, maçlara ve kamplara nasıl gittiğini raporladı.

Kız arkadaşıyla maçtan çıkması olumsuz not aldı

İlk iki raportör olumlu görüş sundu ancak son görevli Ersin'in stattan özel aracıyla ve genelde kız arkadaşıyla ayrıldığını yazdı. Takım ruhundan uzak görüntü veren Ersin için sunulan bu rapor Dortmund cephesinin transferi rafa kaldırmasına neden oldu.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde hakemlerle uğraşalım daha 5 sene önce avrupanın orta sıradaki takımlarını yeniyorduk alt bir altını bile zor yeniyoruz
    Cevapla
  • ofli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sergenin meşhur sözü: adamlar araştırdılar almadılar
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde transfer tamamen kolaysa yapılır değilse daha çok para teklif edilerek almaya çalışılır, sonuçta herşey yanlış başlar ve biter. geleni parayla getirir yine parasını eksiksiz verecek sözleşmesinden ötürü önce oturtur sonra tazminatını verir öyle göndeririz. sorsan türkiye'de futbol yönetiliyor oysa iş bilmeyen zenginlerin eğlencesi olmuş kimsenin umurunda değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin gidenler sürünüyor almanyada ancak 3. Kaleci olur hemde hemen gönderin şampiyon oldugunda takım onA ragmen olde mertin 100 de 30 bile olamaz bu
    Cevapla
  • Yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer araştırması böyle yapılır, vücutta kaç tane dövme ve kaç maç boşta kaldı ile değil.
    Cevapla