Beşiktaş için flaş Marcelo iddiası!

Sezon başında Olympiakos'a transfer olan ve kadro dışı kalan Marcelo'nun Beşiktaş ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş için flaş Marcelo iddiası!
Beşiktaş için flaş Marcelo iddiası!
GİRİŞ 17.11.2022 10:29 GÜNCELLEME 17.11.2022 21:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'ye yazılan ancak transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı sol bek Marcelo için şimdi de Beşiktaş iddiaları gündeme geldi.

Real Madrid'den efsane olarak ayrılan Marcelo, Olympiakos'a imza attı ancak Yunan ekibinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Brezilyalı sol bek iki lig, üç Avrupa Kupası maçında toplamda 121 dakika forma giydi. 30 dakika sahada kaldığı Lamia maçından sonra da kadro dışı kaldı.

İspanyol basınından Marcelo iddiası!

İspanyol Don Balon dergisi Marcelo'nun Olympiakos'ta mutsuz olduğunu, Atina'da beklediği rekabetçi ortamı bulamadığı için ayrılmak istediği haberini yaptı.

Haberde Marcelo'nun menajerinin Beşiktaş'la görüştüğü iddiası gündeme geldi. Şu ana kadar bu iddiayı doğrulayacak ya da aksini ortaya çıkaracak bir gelişme olmasa da sambacının ocak ayında Komşu'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • jacky 1 yıl önce Şikayet Et
    valla 10 numara olur
    Cevapla
  • KaraKartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro dışı kalmış ve kilo almış topçular için "süper" lig bir mecburiyet. Yaşıda 30 üzeri, hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Ispanyanin Balon dergisi Besiktasin ne tür oyuncu istedigini cok iyi biliyor. Balon uzmani 8tas
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel sende gel nasıl olsa EYT çıkıyor
    Cevapla