Beşiktaş, Mohamed Elneny için girişimlere başladı!

Beşiktaş, Arsenal'de forma şansı bulmakta zorlanan eski Mısırlı futbolcusu Mohamed Elneny için girişimlere başladı.

 Beşiktaş, Mohamed Elneny için girişimlere başladı!
Beşiktaş, Mohamed Elneny için girişimlere başladı!
GİRİŞ 12.11.2022 12:59 GÜNCELLEME 12.11.2022 13:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Mohamed Elneny'i Süper Lig'e geri döndürmek için harekete geçti. 2019 yılında 1 yıllık kiralık siyah-beyazlı formayı giyen Mısırlı defansif orta saha, o dönem gösterdiği performans ile oldukça beğenilmişti. Şenol Güneş ile kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda Elneny yeniden gündemde.

Bu sezon Arsenal'de forma şansı bulmakta zorlanan ve tamamen rotasyon oyuncusu olarak kullanılan Mohamed Elneny, sadece 4 maça çıkabildi. Şenol Güneş ile şampiyonluk yolunda ilerlemek isteyen Beşiktaş, kadro derinliğini artırmak için harekete geçti.

Siyah-beyazlılarda orta saha için düşünülen ilk isim Mohamed Elneny oldu. Beşiktaş, Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan Mısırlı oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak için girişimlerine başladı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor!

Arsenal ile 2023 Haziran'ında sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcunun da ayrılığa sıcak bakabileceği düşünülüyor.

Siyah-beyazlılar devre arasında kiralık, sezon sonu ise bonservissiz bir şekilde Elneny'i kadrosuna katmayı düşünüyor. Arsenal'in de bu sezon gözden düşen Mısırlı orta sahanın takımdan gitmesine sıcak bakacağı ifade ediliyor.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Topu iyi kullanmasının yanında savunma özelliğide olan iyi topcu ilk beşiktaş macerasında fena değildi aslında ama o dönem takım harbi kötüydü tek başınada olmuyor takım olmak önemli
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Elneny i eleştirenler var hayret ediyorum. Adam ortasahada muhteşem bir kuvvetti. Basit ve agresif bir futbol anlayışı var. Josef bu sene hiç oynamıyor. Tam bize lazım olan oyuncu.
    Cevapla
  • Bjk56 1 yıl önce Şikayet Et
    Eleny geldiğinde ne kattı ki şimdi katacak al sana dele alli örneği neye yarıyor
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Elin yabancısı akıllı vesselam. Adamlar biliyor bizde takıma giremeyeni Türkiye den illaki bir takım alır diyorlar. Vizyonu çok düşük bir ülkeyiz. Futbolda bile giden adam tekrar on kere ülkeye geliyor
    Cevapla