Ghezzal Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?

Sakatlığı nedeniyle Amerika'da ameliyat olan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal'in mart ayında oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahada olma ihtimali bulunuyor.

Ghezzal Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?
Ghezzal Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?
GİRİŞ 11.11.2022 17:50 GÜNCELLEME 11.11.2022 18:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, geçtiğimiz günlerde ABD'de ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sebebiyle ameliyat olmuştu.

Tecrübeli oyuncunun durumuyla ilgili Serik Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçından sonra konuşan teknik direktör Şenol Güneş, "Ghezzal operasyon geçirdi. Tedavilerle düzeleceği beklendi ama olmadı. Süreyi doktor biliyor. Aradan sonra bakacağız. ABD'den gelince durumu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

ÖZEL BİR AMELİYAT OLDUĞU İÇİN ABD'DE YAPILDI

Ghezzal ile ilgili Beşiktaş'ın sağlık heyetinden teknik ekibe ilk bilgilendirme de geldi. Buna göre 30 yaşındaki futbolcunun 2 ay sonra bireysel çalışmalara başlayabileceği, ardından yaklaşık bir ay sonra takıma dahil olup topla çalışma yapabileceği ön görülüyor.

SAKATLIĞI 4 AY SÜRECEK

Yıldız futbolcunun sakatlığını tamamen atlatıp hazır olmasının 3.5-4 ay arasında süreceği ifade edildi. Bu durumda Ghezzal'ın en iyi ihtimalle şubat sonu gibi sahada olabileceği kaydedildi.

EN AZ 12 MAÇ KAÇIRACAK

Sabah'ın haberine göre, Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ın oynayacağı 12 lig maçında forma giyemeyecek.

Tecrübeli futbolcunun tedaviye vereceği cevaba göre mart ayında oynanacak Fenerbahçe derbisinde görev alma ihtimali bulunuyor.

BU SEZON 5 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle Süper Lig'deki 5 maçta forma giyebilen Rachid Ghezzal, bunların üçünde ilk 11'de sahaya çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Toplamda 226 dakika sahada kaldı. Cezayirli yıldız, Beşiktaş kariyerinde ise toplam 83 karşılaşmada görev aldı. 15 gol atarken 26 da asist yaptı.

Toplamda 226 dakika sahada kaldı. Cezayirli yıldız, Beşiktaş kariyerinde ise toplam 83 karşılaşmada görev aldı. 15 gol atarken 26 da asist yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gartal gaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener hacisakir bu sene 10 gezal olsada bir sey fark etmez köppgü bol olur sadece
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların aldıkları paralar haram.... aylarca sakatlık oluyor, utanmadan paralarının tamamını alıyorlar....
    Cevapla
  • ALİ AKGÜL 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bu fenerbahçe ne kadar büyük takımsa adam sakatlanıyor o kadar maç var fener maçı hesaplanıyor
    Cevapla