Gedson'dan itiraf! "Beşiktaş, Galatasaray'dan daha farklı"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş ile eski kulübü Galatasaray'ı karşılaştırdı.

Gedson'dan itiraf! "Beşiktaş, Galatasaray'dan daha farklı"
Gedson'dan itiraf! "Beşiktaş, Galatasaray'dan daha farklı"
GİRİŞ 08.11.2022 16:01 GÜNCELLEME 08.11.2022 16:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın Benfica'dan kadrosuna kattığı ve sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes, yaz transfer döneminde siyah-beyazlı takıma katıldı. Şu ana kadar Beşiktaş'la ligde 13 karşılaşmada görev alan Portekizli, daha önce formasını giydiği Galatasaray ile Siyah-Beyazlılar'ı karşılaştırdı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, ülkesi Portekiz'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Bekleneni veremedik"

Şampiyonluk için daha iyi olmaları gerektiğini dile getiren Gedson Fernandes, "Şu ana kadar bekleneni veremedik, sakatlıklarla ve şanssızlıklarla başlayan bir sezon oluyor. İlk haftalarda gösterdiğimiz formu yeniden yakalamamız gerekiyor. Kazanma alışkanlığını tekrar edinmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş taraftarı daha farklı"

Beşiktaş kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulunan Gedson, "Galatasaray'da da oynadım ama Beşiktaş daha farklı. O stada çıktığınızda arkanızdaki desteği hissediyorsunuz ve rakiplerin bundan nasıl çekindiğini görebiliyorsunuz." dedi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu alemde kral çarşı, hala ögrenemedinizmi, babel, bile ihtirafetti en son gs oynamasına ragmen
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi gibi gözüküyor ama tam çözemedim. taraftara oynaması normal. çünkü yenilen hemen hemen her golde bir katkısı var. ama ofanstaki başarılı gibi gözüküyor. Benfica gs'a 3 milyona satacaktı bonservisinin tamamını anlaşmışlardı. menajerler bir girdi 6m avroya bize adamın bonservisinin yarını sattılar. Benfica malını satmayı iyi mi biliyor taktik mi bu anlamadım yada menajer oyunu gençken beklenti büyüktü hala onun ekmeğini yiyor ama yerden yere vurulacak da bir futbolcu değil. Şenol güneş ile de patlama yapamazsa işi zor ama
    Cevapla
  • akın 1 yıl önce Şikayet Et
    6 milyon euroluk balon bjk taraftarının gazını almaya çalışıyor
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Kıskançlığını çok belli etme
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gedson fason çıktı ben ümitliydim ama boş çıktı . Mertensin yarısı bile etmez . Yaş farkı olduğu halde . Yabancı oyuncu hele yıldız deniyorsa takıma katkı vermeli gol atmalı atturmalı hani nerde ? Taraftarı bırak kendine bak boş boş konuşma
    Cevapla
  • Dua ette 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana terim ve taraftar sabretti yoksa isin yok futbolla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle