Rachid Ghezzal bıçak altına yattı

Beşiktaş, Cezayirli yıldız oyuncu Rachid Ghezzal'ın ABD'de ameliyat olduğunu açıkladı.

Rachid Ghezzal bıçak altına yattı
Rachid Ghezzal bıçak altına yattı
GİRİŞ 08.11.2022 09:57 GÜNCELLEME 08.11.2022 12:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Alanyaspor maçında ayak parmağından sakatlanan Rachid Ghezzal'ın Amerika'da ameliyat olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Rachid Ghezzal, ABD'de, Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. T. Kerem Ülkü'nün katılımıyla Duke Üniversitesi'nden Prof. Ned Amendola yönetiminde gerçekleşen başarılı bir ameliyat oldu. Rachid Ghezzal'ın rehabilitasyon sürecine en kısa sürede sağlık ekibimizce başlanacaktır" ifadelerine yer verildi.

GHEZZAL: "HER ŞEY YOLUNDA"

ABD'de ameliyat olan Ghezzal sakatlığına dair açıklamada bulundu. Cezayirli yıldız "Çok şükür bitti ve her şey yolunda. Her yolu denedikten sonra, son çare olan ameliyat kararını aldık. Tüm bu süreçte bana destek olan kulübüme, sağlık ekibine ve sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz çok değerliydi. Yakında yeşil sahalarda görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.
 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun . Tez günde sağlığına kavuşsun inşallah .
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun..
    Cevapla