Beşiktaş'a Larin müjdesi!

Süper Lig'de son oynanan Ümraniyespor maçını 5-2 galip tamamlayan Beşiktaş'a, Kanadalı eski oyuncusu Cyle Larin'den piyango vurabilir.

Beşiktaş'a Larin müjdesi!
Beşiktaş'a Larin müjdesi!
GİRİŞ 01.11.2022 12:41 GÜNCELLEME 01.11.2022 12:46

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Ümraniyespor'u 5 golle geçen Beşiktaş'a bu sezon başında Club Brugge'a transfer olan Cyle Larin’den müjde gelebilir.



Larin, Dünya Kupası'nda oynarsa gelir elde edilecek

FIFA, Cyle Larin'in Dünya Kupası'nda Kanada Milli Takımına çağrılması durumunda Beşiktaş'a da ödeme yapacak. FIFA, Dünya Kupası Elemeleri döneminde siyah beyazlı takımda oynaması sebebiyle Kanadalı oyuncu için Beşiktaş’a ödeme yapacak.

Belçika ekibi ile sezona iyi bir başlangıç yapamasa da Kanada Milli Takım kadrosunda yer alması beklenen Larin için Club Brugge'un yanı sıra siyah-beyazlılar da FIFA’nın kulüpler için yapacağı günlük ödemeden pay sahibi olacak.



Günlük 10 bin Dolar ödeme

FIFA, Katar’da düzenlenecek turnuva süresince her oyuncu için kulüplere günlük 10 bin Dolar ödeyecek. Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson’ın Kanada, Romain Saiss’in Fas, Kevin N’Koudou’nun Kamerun ve Wout Weghorst’un Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası’dan yer alması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.