Rachid Ghezzal Katar'a gitti

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Rachid Ghezzal, tedavisi için Katar'a gitti.

Rachid Ghezzal Katar'a gitti
Rachid Ghezzal Katar'a gitti
GİRİŞ 31.10.2022 20:01 GÜNCELLEME 31.10.2022 20:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal sakatlıktan kurtulamadı. Yaklaşık 2,5 ay önce sağ ayağından sakatlık yaşayan Cezayirli oyuncu, tedavisi için Katar’a gitti.   Katar’da uzman bir ekip tarafından kontrollere tabi tutulacak 30 yaşındaki oyuncu, tedavisinin ardından İstanbul’a geri dönecek.  

Süper Lig’in 2. haftasında oyananan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Ghezzal’ın, sağ ayak tarak kemiği ve parmak eklemimde yırtık tespit edilmişti. Ağrıları azaldıktan sonra sahalara dönen Cezayirli oyuncu, iki hafta önce oynanan Trabzonspor maçında yeniden sakatlandı. Karşılaşmada yaşadığı adale sakatlığını atlatan Ghezzal, sağ ayağındaki ağrı nedeniyle tekrar tedaviye alındı.

Bu sezon 5 maçta forma giyen Ghezzal, 7 karşılaşmada görev yapamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    katar daha mı iyi türkiyeden tedavi için katara gidiyor, bu ne saygısızlık ya...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Katar la ne alaka dünya kupasına mı gitti burası babasının çitliği mi oh ne ala . Böyle saçma şey olmaz . Displşn olmayan takım başarılı olamaz
    Cevapla
  • Recep onaran 1 yıl önce Şikayet Et
    Katar da ne tedavisi olacak ki adam Dünya kupasına gitti
    Cevapla