Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a flaş gönderme!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un unutulmaz kalecisi Onur Kıvrak'ın 'Bir kalpte iki sevda bulunmaz' sözlerine maçın ardından cevap verdi.

Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a flaş gönderme!
Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a flaş gönderme!
GİRİŞ 31.10.2022 10:21 GÜNCELLEME 31.10.2022 10:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un eski kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in Beşiktaş ile yeniden anlaşmaya varması sonrası flaş bir paylaşımda bulunmuştu.

Onur, kendisinin Trabzonspor formalı çizimini paylaşarak "Bir kalbe iki sevda sığmaz" notunu düştü.

Onur'un bu paylaşımı bordo mavili taraftarlar tarafından kısa sürede sosyal medya gündemine taşındı. Onur Kıvrak'ın bu paylaşımla Şenol Güneş'e göndermede bulunduğu öne sürülmüştü.

"Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Güneş eski öğrencisi Onur Kıvrak'ın paylaşımına yanıt verdi.

Şenol Güneş isim vermeden kendisine "Bir kalbe iki sevda sığmaz" eleştirisi yapan Onur Kıvrak'a cahil dedi. Güneş "Ben Trabzonspor'u da seviyorum. Beşiktaş'ı da seviyorum. Bir gönülde iki sevda olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende memleketim Trabzonu cok seviyorum ama almanyada yasayip calisiyorum.
    Cevapla
  • Fırtına 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda bir kaç çakma Trabzonlulara Şenol Güneş hocamızın sözleri ile cevap vereyim hemen, "Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir."
    Cevapla
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol u trabzonda herkes bilir ondandır ki onur un sözleri kabul gördü öyle yada böyle onur şenoldan çok daha TS lidir şimdi yağılacak iş şenolun isminin o yerden çok acil silinmesidir ...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    para avcısını alacağınıza Şenol hocayı alaydınız o vakit
    Cevapla
  • faik 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu bi gerçek herşeyin sevgisi farklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle