Beşiktaş resmen açıkladı! Vodafone Park...

Beşiktaş, stadyum isim sponsorluğu sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini KAP'a bildirdi.

Beşiktaş resmen açıkladı! Vodafone Park...
Beşiktaş resmen açıkladı! Vodafone Park...
GİRİŞ 28.10.2022 22:59 GÜNCELLEME 28.10.2022 23:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, stat isim hakkı sponsorluğu sözleşmesinin 2022/23 sezonunun sonunda biteceğini KAP'a bildirdi.

Siyah-beyazlılar, Vodafone'un stat isim hakkı sponsorluğunu sezonun sona ermesinin ardından yenilemeyeceğini de açıkladı.

Beşiktaş cephesinden yapılan açıklamada, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin ihtarname ile bu kararı bildirdiği duyuruldu.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI

"Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan 20.08.2013 tarihli Reklam Hakları, Forma ve Stadyum İsim Hakkı Sponsorluğu Sözleşmesi'nde Stadyum İsim Hakkı Sponsorluğu süresi; ilk UEFA ya da Süper Lig maçının oynandığı sezondan itibaren sekiz sezon boyunca yürürlükte kalacağı (ilk dönem), bu dönemin sona ermesinden en az altı ay önce sözleşme taraflarından birinin diğer tarafa göndereceği bir ihtar ile feshedilmediği sürece sözleşmenin beş sezon için yenilenmiş sayılacağı (müteakip dönem) şeklinde düzenlenmiştir.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.tarafından 28.10.2022 (bugün) tarihinde gönderilen ihtarname ile Sözleşmenin, ilk dönemin sona ereceği 2022/2023 sezon sonu itibariyle geçerli olmak üzere feshedildiği bildirilmiştir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kamil Sarızeybek 1 yıl önce Şikayet Et
    Araplara satılsın bu kulüp hem borçlar odensin hem yeni takım kurulsun. Yoksa sittin sene bu borçtan kurtulamaz bu tüysüz Kartal.
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    yine bi pyun çeviriliyolar ama neyse
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hani bu stad vodafon sponsorluğunda yapılmıştı. devlet 50 milyon Euro vermiş. sonra bakıyoruz bütçede bjk yapmış stadı. Borç borç borç . Birileri ne yapmış. alavere dala vere. göötüürrrr.
    Cevapla