Şenol Güneş için flaş paylaşım! "Hayırlı olsun"

Beşiktaş'a yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Sinan Engin, Şenol Güneş'le birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak "Hayırlı olsun" yorumunda bulundu.

Şenol Güneş için flaş paylaşım! "Hayırlı olsun"
Şenol Güneş için flaş paylaşım! "Hayırlı olsun"
GİRİŞ 26.10.2022 18:51 GÜNCELLEME 26.10.2022 19:00
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yolların ayrılması adına anlaşma sağlanırken, gözler siyah-beyazlı takımda yeni teknik direktör için verilecek kararda.

Beşiktaş'ta, başta takımda şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş ve Sergen Yalçın olmak üzere birçok isim gündeme gelirken, spor yorumcusu Sinan Engin'den flaş bir paylaşım geldi.

Beşiktaş'ta bir dönem yöneticilik de yapan Engin, sosyal medya hesabından Şenol Güneş ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı ve, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.



Ayrıca Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Sinan Dinç ise Şenol Güneş'le çekildiği fotoğrafı paylaşarak "Şenol Hocam geliyorum dedi. Allah utandırmasın. Başarılar." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 40
  • osmanlı27 1 yıl önce Şikayet Et
    çok yanlış bak göreceksiniz,ismailde daha kötü olacak bjk..arkadaş fatih şenol denizli bitsin artık gidin emekli olun..türk futbolunda çekin elinayağınızı..
    Cevapla
  • ugrkrhsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca kadroyu görüyor her maç kahroluyordu:) bu haftdan itiraben izleyin bjk'ı net bir şekilde yoluna devam edecek....
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Şenol güneşin Beşiktaş'taki istatisligine bakın adamın totaldeki istadigine bakın sallıyorsunuz sadece adamın kariyerine bakın bu bir ikincisi şuan Beşiktaşin hocası daha başlamadan tasliyorsunuz Beşiktaş'ı tanıyor Beşiktaş'ta Onu yeni bı haco gelse taniyanakadar lig bitecek yapmayın biz bjk tasliyiz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlardan başka teknik adam kalmadimi bıktık bunlardan emekli olun artık milli takım kulüp yeter ya futbola zarar veriyonuz
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar futbolu bilmiyor ki anca vur gitsin futbolu oyunu bilen yok ki yeni nesil teknik direktörler daha iyi
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural geleydi keşke... Adamın dibi; hocanın hasıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle