Deniz Çoban: "Beşiktaş’ın golü sebepsiz yere iptal edildi"

Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendiren Deniz Çoban, hakem Kadir Sağlam'ın yanlış bir düdükle Beşiktaş'ın olası bir golünü engellediğini söyledi.

Deniz Çoban: "Beşiktaş’ın golü sebepsiz yere iptal edildi"
Deniz Çoban: "Beşiktaş’ın golü sebepsiz yere iptal edildi"
GİRİŞ 25.10.2022 09:34 GÜNCELLEME 25.10.2022 09:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde, Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Kadir Sağlam'ın performansını değerlendirdi. 

Deniz Çoban'ın açıklamaları şöyle:

11. dakikada Weghorst, Salih’in pasını ceza sahasında kontrol etmeye çalışırken yerde kalınca Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi. Penaltı düdüğü doğruydu ancak öncesinde VAR’ın tespit ettiği gibi ofsayt vardı. Maçın 29. dakikasında Beşiktaş hücumunda hakem, Josef’in Adekugbe’ye faul yaptığı gerekçesiyle düdüğünü çaldı. Düdüğün hemen sonrasında Weghorst’un vuruşu ise gol oldu. Hakemin burada pozisyonun tamamlanmasını beklemeden düdük çalması çok büyük hataydı.



"Beşiktaş’ın golü sebepsiz yere iptal edilmiş oldu"

Belki de Beşiktaş’ın bir golü sebepsiz yere iptal edilmiş oldu. Pozisyonda Josef’in rakibine asla faulü gerektirecek bir teması yoktu. Hakem bir nefes beklese belki de Beşiktaş’ın golü verilebilecekti. Josef’in bu pozisyonda ofsayt olma ihtimali var ancak hakem düdüğü erken çaldığı için o ofsayt çizgisi çizilemedi.

Maçın uzatma dakikalarında Montero’nun, Bertuğ’a topsuz alanda yaptığı hareket sarı kartı gerektirirdi, kırmızıya gerek yoktu. Ancak hakem faul bile vermedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu deniz coban hakem falan deyil beyni sulanmis bunun
    Cevapla
  • FB bir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lann deniz çoban set git bi önce hakemliği öğrende gel
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma bir yorumculuktur faulü yapan beşiktaş bir avantaj durumu yokki pozisyonu devem ettirsin. düdük çalmasa devam ettirse gol oldu madem burada faul yok mu diyecekti
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Çoban hakemliği 5 para etmezdi ama burada iyi ahkam kesiyor, her yorumu 4 büyükler tarafına aynı keser gibi, tabi 4 büyüklerin hoşuna giden yorumlar yapmazsan işinden olursun başkada kimse seni ekranlara çıkarmaz bunu biliyor. Şu yaptığı yoruma bak ya Beşiktaş dökülmüş dip yapmış o halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu diyor.
    Cevapla
  • EMİN 1 yıl önce Şikayet Et
    ENİN. Ya kardeşim ben anlmıyorum. Bu spor işi ne pis bir iş. Sanki büyük denen bu takımlar hiç yenilmecekler. Yenildikleri zaman kıyamet kopuyor. Yıllarca şikelerle, paralarla şampiyon olmadınızmı? Bırakın birazda başkaları şampiyon olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle