Valerien Ismael: Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, "Yine söylüyorum, bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor." dedi.

Valerien Ismael: Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor!
Valerien Ismael: Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor!
GİRİŞ 24.10.2022 22:40 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:27
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 2-1 kaybettikleri Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Valerien Ismael'in açıklamaları şu şekilde:

"Şok edici bir durum yaşandı"

"Şok edici, beklemediğimiz bir durum yaşandı. Yine söylüyorum, bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor."

"Herkesin sorumluluk alması lazım"

"Bu kabul edilemez. İkinci yarıda elimizden geleni yapmadığımızı hissediyorum. Herkesin sorumluluk alması lazım, ben de kendime düşen sorumluluğu alıyorum. Futbolcunun görevi saha içidir. Saha içindeki performansın karşılığının, Beşiktaş'ta oynamak olduğunun farkına varılmalı."

"Bu maçı analiz edeceğiz"

"Şu anda bir sonraki maçtan ziyade önce bu maçı oturup izleyeceğiz. Bu maçı analiz edeceğiz."

"Ben her zaman birinci golden sonra iki ve üçü isterim"

“Dediğim gibi beklentimiz birinci golden sonra ikinci golü bulmaktı. Biz hep bunu konuşuyoruz. 20. dakikadan sonra maç 1-0 iken maçı tutamazsınız. Bunu Giresun maçında örneği de yaşadık. Ben her zaman birinci golden sonra iki ve üçü isterim. Rakibin maça ortak etmemek için skoru her zaman daha yükseltmek isterim. Doğru şeyleri yaptığımızda bu olur. Bugün bunu yapamadık. Erken zamanında pasif kaldık maçın erken anlarından itibaren pasif kaldık. Maçla ilgili planımız bu değildi."

"Taraftar olsam ben de bugün son derece üzgün, sinirli olurdum"

"Diğer konuya gelirsek taraftar olsam ben de bugün son derece üzgün, sinirli olurdum. Bugün her eleştiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum. Ben kazanmayı isteyen bir insanım. Ben kazanan bir insanım. Ben de taraftar olsaydım bu tarz bir günden sonra mutsuz ve sinirli olurdum. Ben de takıma kızardım. Eleştirileri kabul etmek lazım.”

BASIN TOPLANTISI

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, "Genel itibarıyla çok üzgünüz. Üzgün olmaktan da öte şok içerisindeyiz." dedi.

Ismael, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok üzgün olduklarını söyledi.

Maç sonucunu "Şok edici bir durum" olarak değerlendiren Ismael, beklentilerinin bu olmadığını dile getirdi.

İyi başladıkları bir maçı kaybettiklerinin altını çizen Ismael, "Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumluluğumu alıyorum. Bazı futbolcularımızın Beşiktaş'ta oynamanın ne demek olduğunu daha iyi anlaması lazım. Kendilerinden beklentilerimiz daha fazla. 1-0'dan sonra oyunu daha iyiye götürebilecek isteği, arzuyu, tutkuyu gösterip ikinci golü atabilirdik, bu olmadı. Genel itibarıyla çok üzgünüz. Üzgün olmaktan da öte şok içerisindeyiz." diye konuştu.

Bir basın mensubunun tribünden yapılan "istifa" tezahüratlarını hatırlatması üzerine Ismael, "Taraftar olsam ben de bugün son derece kızgın ve sinirli olurdum. Bugün her eleştiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    senin isteginle yapılan transferler de fiyasko. oyuncu değişikliğinde yanlış yapıyorsun..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bide sen nerde hocalık yaptığını anlayabilsen
    Cevapla
  • Tayfun 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail oyun taktigini değiştirmeli inanıyorum ki basaracak.Sergen yalcına gelirsek o beşiktaşı yönetti ama bir anda kontrolü kaybetti sonra bana çok ağır geliyor bu yük dedi ve ayrıldı .önemli olan devamını getirmektir pes etmemek.
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce o delle alliye kesik at hoca. Bazı maçlar çift forvet oyna. Her hafta salihi oyundan alıyorsun gol yiyoruz. Orta saha zayıf kalıyor Salih gedson ve Josef orta sahada sağlam olur. Macera aramaya gerek yok.
    Cevapla
  • Recep Altın 1 yıl önce Şikayet Et
    şu ersin denilen kovayı çekin artık kulübeye. yeter ya. her gelen şut gol!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle