Josef de Souza: Utanmamız lazım!

Beşiktaş'ın kaptanı Josef de Souza, 2-1 kaybedilen Atakaş Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hatayspor'a saygı duyuyorum ama kendimizden utanmamız lazım." dedi.

Josef de Souza: Utanmamız lazım!
Josef de Souza: Utanmamız lazım!
GİRİŞ 24.10.2022 22:30 GÜNCELLEME 25.10.2022 00:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta sahası ve kaptanı Josef de Souza, 2-1 kaybettikleri Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

1-0'dan sonra maçı koparamadıklarını belirten Josef, "Aslında maça çok iyi başladık. Maçı bitirebilirdik, ilk yarıda koparabilirdik. O şanslara sahip olduk ama maçı bitiremedik. İkinci yarıda da şanslarımız oldu. Daha tecrübeli bir şekilde maçları koparmamız gerekiyor. 1-0'dan sonra bunu yapmalıydık, yapamadık." diye konuştu.

Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkına varmaları gerektiğini söyleyen Josef, "Maçı koparmak tecrübe gerektiriyor, bunu gösteremedik. Açık konuşmak zorundayım, utanmamız lazım. Hatayspor'a saygı duyuyorum ama kendimizden utanmamız lazım. Beşiktaş'ın ne kadar büyük olduğunun farkına varmak lazım. Üzülerek söylüyorum, utanmamız gereken bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Baskanin hakemle mac kazanmak istedigni söylerken utaniyormuda sen utanacan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diye oynuyorsun anlamıyorum dele allı boş sunuz hep bi halt olmaz Beşiktaş'tan
    Cevapla
  • FB12 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter ol. Yıllarca bizim kulübün ekmeğini yedin sonra Beşiktaş’a gidince bir farklı oynamaya başladın. Köpek gibi seviniyorsun gol atınca tabiri caizse resmen bir taraflarını yırtıyorsun maçta çirkef herif.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen git misyonerliğini yap, futbol senin meyine.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak herkesi eleştirin ama bu adamı eleştirmeyin. Sonra çıkıp TV de ağlamaya başlıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle