Ahmet Ağaoğlu'ndan Beşiktaş'a kınama!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş maçında yaşananlara ilişkin "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve Kaptanımız Uğurcan Çakır'a tribünlerden yapılan, sportmenliğe aykırı tezahüratı şiddet ile kınıyoruz" dedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Beşiktaş'a kınama!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Beşiktaş'a kınama!
GİRİŞ 17.10.2022 17:24 GÜNCELLEME 17.10.2022 17:31
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş maçında yaşananlara ilişkin kulübün sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulundu.

Bordo mavili kulüpte yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Ağaoğlu, "Bütünlüğe zeval getirecek her türlü davranışın şiddet ile karşısındayız." ifadelerini kullandı. 

Ahmet Ağaoğlu şu şekilde sözlerini tamamladı: 

"Beşiktaş ile oynadığımız maçta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve özellikle Kaptanımız Uğurcan Çakır'a tribünlerden yapılan, sportmenliğe ve genel ahlak kurallarına aykırı tezahüratı şiddet ile kınıyoruz.

Sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür. Bu bütünlüğe zeval getirecek her türlü davranışın şiddet ile karşısındayız.

Sporu dolayısı ile futbolu bir bütün kabul edip, her aşamada çirkinleştirmenin değil güzelleştirmenin çabasını göstermek gerekirken dünkü maçta yaşananları kabul etmek mümkün değildir. Herkesi bir kere daha sağduyulu olmaya ve sportmenliğe davet ediyoruz."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kinaman güzel birsey ama toplumu tahrik eden bir futbolcuna sahip çıkamıyorsun bizde seni kınıyoruz parayla takım yönetiliyor ahlakta lazım özellikle sporcu ahlaki
    Cevapla
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuh BJK taraftarlarin yaptigi küfürleri savunuyorsunuz,utanmadan arlanmadan.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kufurun işimi olur sizin ananıza bacınıza sovseler iyimi ne suç günahları var nasıl insanlarsınız her şey futbolmu....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bordo mavi ciddi ezilmişsin kanka.Çocukluğuna verdik.40 yılda bir sesiniz çıkıyor.Eccük riv riv edin uşağum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşinemi gelmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle