Ghezzal o haberi yalanladı! Mehmet Demirkol'dan yanıt gecikmedi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal gazeteci Mehmet Demirkol'un, takım içinde Ismael'in oyun sistemiyle ilgili eleştiriler olduğu ve Ghezzal'ın yönetimle görüştüğü haberini yalanladı.

Ghezzal o haberi yalanladı! Mehmet Demirkol'dan yanıt gecikmedi
Ghezzal o haberi yalanladı! Mehmet Demirkol'dan yanıt gecikmedi
GİRİŞ 10.10.2022 22:42 GÜNCELLEME 10.10.2022 22:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, gazeteci Mehmet Demirkol'un kendisi hakkında yaptığı haberi sosyal medya hesabından yalanlayarak teknik direktör Valerien Ismael'in oyun sisteminden rahatsız olmadığını ve hocasıyla aynı fikirleri taşıdığını açıkladı.

Ghezzal paylaşımında Mehmet Demirkol'un şu ifadelerini paylaştı:

"Valerien Ismael, yüksek ritim-direkt oyun istiyor; uzun top değil. Ama arada bir durman lazım, olmaz öyle. Oyuncuların, yerli yabancı fark etmeksizin bu konuda şikayetçi. Ghezzal, gitti yönetimle konuştu. Bizzat kendi getirdiği oyuncuların bile şikayeti var."

Aynı paylaşımda Demirkol'un sözlerinin altına kendi açıklamasını ekleyen Ghezzal, yapılan haberi şu sözlerle yalanladı:

"Yalan haber. Ben ve tüm takım arkadaşlarım, hocamız, teknik ekip ve yönetim ile bir bütünüz. Hedeflerimize ulaşmak için hep beraber çok çalışıyoruz, bunu yapmak için tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var." 

Mehmet Demirkol ise Ghezzal'ın paylaşımının ardından “Öyle diyorsa öyledir. Haberimi geri çekiyorum” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancının mumu yatsıya kadar
    Cevapla