Josef de Souza: Biz bugün kalbimiz ile savaştık

Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Josef de Souza, 1-0 kazandıkları Giresunspor maçı sonrası konuştu.

Josef de Souza: Biz bugün kalbimiz ile savaştık
Josef de Souza: Biz bugün kalbimiz ile savaştık
GİRİŞ 08.10.2022 23:43 GÜNCELLEME 08.10.2022 23:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş 'ta Josef de Souza, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Takım arkadaşlarını tebrik eden Brezilyalı orta saha, daha farklı bir skor ile kazanmayı hak ettiklerini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

'Kalbimiz ile savaştık'

"Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle bir maçta kötü bir zeminde kaliteden bahsedemeyiz. Biz bugün kalbimiz ile savaştık. 2-0 olabilirdi. Daha farklı bir skor ile kazanmayı hak ettik. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Her iki takım içinde kötüydü. Böyle bir sahada futbol oynamak imkansız gibi bir şey. İki takım da pas yapamadı, zemin çok kötüydü. Önemli olan kazanmaktı. İki maçtır gol yemedik bu çok önemli. Önümüzde zorlu bir Trabzonspor maçı var. Dinlenip iyi idman yapacağız ve yine aynı ruhla sahaya çıkacağız."

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu futbol sistemi çok yanlış böle gitmez patlar
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    VAR'da öyle
    Cevapla