Porto Pepe ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor

Porto'da oynayan ve yakın geçmişte 1,5 sezon Beşiktaş forması da giyen dünyaca ünlü Portekizli stoper Pepe'nin sözleşmesinin uzatılacağı iddia edildi.

Porto Pepe ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor
Porto Pepe ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor
GİRİŞ 08.10.2022 16:57 GÜNCELLEME 08.10.2022 17:11

     
2017/2018 sezonunun başında Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan ve bir buçuk yıl ülkemizde siyah-beyazlı takımın başarısı için ter döken 39 yaşındaki Portekizli stoper Pepe'nin Porto ile sözleşmesinin uzatılacağı iddia edildi.

Yönetim Pepe'nin liderliğinden yararlanmak istiyor

Portekiz gazetesi Record, Porto'nun Pepe ile sezon sonunda sözleşme uzatacağını iddia etti. Gazetenin haberine göre Porto yönetimi kadroda gençleştirmeye gitmek istiyor ve gençleşen kadroya önderlik edecek lider oyuncunun 39 yaşındaki Pepe olduğuna inanıyor. Mavi beyazlı yönetim, oyuncunun kariyeriyle ve FC Porto kültürüne olan hakimiyetiyle diğer futbolculara örnek olacağını düşünüyor. Record gazetesinin haberinde Pepe ile imzalanacak yeni sözleşmenin kaç yıl olacağına dair bir bilgi verilmedi.

İstikrar abidesi

Eski Beşiktaşlı Pepe, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı. Bu sezon ligde oynanan sekiz maçın altısında doksan dakika süre alan tecrübeli stoper, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Portekiz Kupası'nda oynanan maçların tamamında doksan dakika forma giydi. 39 yaşındaki stoperin bu istikrarı futbolseverler tarafından takdirle karşılanıyor.



Beşiktaş'ta da oynamıştı

2017/2018 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan ve 1,5 sezon siyah-beyazlı formayı giyen Pepe, transferiyle ülkemizde büyük ses getirmişti. Pepe'nin özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın gruptan namağlup çıkmasında büyük rolü olmuş ve Portekizli oyuncu 52 maçta 7 gol, 3 asistlik katkı yapmıştı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.