Ghezzal hayran bıraktı! İbre bir anda tersine döndü

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile karşılaştığı derbi mücadelesinde oyuna ikinci yarıda dahil olan Rachid Ghezzal gösterdiği performansla üstünlüğü bir anda siyah-beyazlı takımın lehine çevirdi.

Ghezzal hayran bıraktı! İbre bir anda tersine döndü
Ghezzal hayran bıraktı! İbre bir anda tersine döndü
GİRİŞ 03.10.2022 13:38 GÜNCELLEME 03.10.2022 13:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisindeki performansıyla geceye damga vurdu.

Müsabakanın 72. dakikasında Dele Alli'nin yerine oyuna dahil olan yıldız oyuncu, adeta oyunun çehresini değiştirdi.

MAÇA GİRER GİRMEZ ETKİ YAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş beklediği pozisyonları bulamazken taraftarlar, Ghezzal'ın oyuna girmesi yönünde tezahüratlar yaptı. Beşiktaş taraftarının sosyal medyada eleştirilerde bulunduğu Dele Alli yerine 72. dakikada oyuna giren Rachid Ghezzal'ın performansı dikkat çekti.

Siyah-beyazlılarda 88. dakikada Weghorst altıpastan kafayı vurdu, top yandan auta gitti. Valerien Ismael yere yatıp çimleri dövdü. Yalnızca 1 dakika sonra ise Weghorst'un vuruşunda top direkten döndü.

BEŞİKTAŞ'IN GOL BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı boyunca yakaladığı 1.02'lik gol beklentisinin (xG) 0.68'lik bölümünü Rachid Ghezzal'ın oyuna girdiği 72'nci dakikadan sonra çektiği altı şutla üretti. Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 2+ şut pası veren tek oyuncu, oyuna 72'nci dakikada giren Rachid Ghezzal oldu.

5 MAÇ ARADAN SONRA FORMA BULDU

Siyah-beyazlı ekibin Cezayirli yıldız kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, 5 maç sonra maç kadrosuna dahil edildi. Son olarak Alanyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada görev alabilen ve 1 gol, 1 asistle takımına katkı yapan Ghezzal; Karagümrük, Sivasspor, Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. (Hürriyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    lan bu adamdan teknik adam olmaz bu nasıl futbol korkakarak oyunmu olur beşiktasın ölüsü sahayı herkese dar eder şenol hocamı istiyoruz gerçek beşiktası istiyoruz yeter be yeterrr
    Cevapla
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş dün gece genel olarak saha da yoktu.Fenerbahçe daha etkili oynadı.Beşiktaş maçın son 5 dakikası etkili olan taraftı.
    Cevapla
  • Md1983 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşam maçı izledim Beşiktaş bu adam girene kadar yoktu harbiden kalite adam
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Maasallah ghezal e insallah bjk in degisilmez kalici yildizi olur 10 numarali maasallah
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oyuncu Allah yolunu acik etsin
    Cevapla