Rıdvan Dilmen'den flaş derbi yorumu: Bu işi bilmiyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorumlar geldi.

 Rıdvan Dilmen'den flaş derbi yorumu: Bu işi bilmiyor
Rıdvan Dilmen'den flaş derbi yorumu: Bu işi bilmiyor
GİRİŞ 02.10.2022 23:09 GÜNCELLEME 02.10.2022 23:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sahne oldu. İki takım taraftarlarının da merakla beklediği derbi golsüz eşitlikle sonuçlandı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV 8,5'ta yaptığı yorumlarla derbiyi değerlendirdi. Dilmen'in Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile geçtiğimiz sezon takımın başında görev yapan Vitor Pereira arasında yaptığı karşılaştırma dikkat çekti.

RIDVAN DİLMEN'İN YORUMLARI:

"POZİSYON FAKİRLİĞİ VARDI"

"Son yıllarda gördüğüm en kötü derbilerden biri. Pozisyon fakirliği vardı. Psikolojik faktörler gidişatı etkiledi."

"UZUN SÜREDİR BÖYLESİNİ GÖRMEDİM"

"Coşkulu bir Beşiktaş taraftarı vardı maçtan önce, seremoniye kadar. İki haftadır beklenen derbi olmasına rağmen oyun inisiyatifi Fenerbahçe'deydi ama olmadı. Hiç ev sahibinin üstün oynamadığı bir derbi görmedim uzun süredir."

"JESUS'UN KAZANMAYA GELDİĞİNİ HİSSEDİYORDUM"

"Beşiktaş ligde Başakşehir'e, Fenerbahçe de Konya'ya karşı zorlanmıştı önceki haftalarda... Maçın gidişatında Jesus'un kazanmaya geldiğini hissediyordum."

"KAYBETSE GİDERDİ"

"Alan memnun, satan memnun durumu oldu. Fenerbahçe otobüse binecek, kumanyasını yiyecek 1 puan 1 puandır deyip evine dönecek. Kaybetse bence Ismael giderdi. Tedirginlik onda da vardı. Son dakikalarda kazanmayı hesaplamış o belliydi. Aslında adil bir sonuç oldu."

"TARAFTARLAR MUTSUZ"

"Beşiktaş taraftarının tamamı, Fenerbahçe taraftarının yüzde 90'ı mutsuz ayrıldı maçtan. Biz bu Beşiktaş'ı nasıl yenemedik diyordur Fenerbahçeliler."

"PEREIRA BİLMİYOR"

"Pereira da 3-4-3 oynatıyordu. Jorge Jesus ve Vitor Pereira'nın hiçbir yönleri benzemiyor. Bir tek vatandaşlıkları aynı. Vitor Pereira 3-4-3 oynatmasını bilmiyor."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kadıköylü sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fener futbol olarak ezer geçer,boş yapmayın.
    Cevapla
  • Halo dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    sahada görelim ridvan. sonuca gore yorum ben de yaparim.
    Cevapla
  • Tokatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu maç sonunda her hangi bir taraf elimizden kaçırdık diyorsa futbol körü demek...bu kadar zevksiz duran bir maç sonunda bir iki tesadüf üzeri oluşan pozisyonlu bir maça derbi dedik... yazık futbol gerçekten bitik ve yorumlar daha da beter...bjk iyi bir antrenorle iyi iş yapabilirdi ama fener büyük soru işareti!
    Cevapla
  • Çok Sert Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen çok mu biliyorsun? Kendini ne sanıyorsun hıh? Bıktık Senden bıktık!
    Cevapla
  • Murathan66 1 yıl önce Şikayet Et
    Vitor Pereyra ne alaka adam zaten başarısız olmuş gitmiş Jesusu eleştirmeye d,ilin varmıyo heralde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle