Valerien Ismael'den derbi yorumu! "Bazen şans da lazım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Bazen top girmiyor. Şans da lazım. Oyun genelinde iyiydik." dedi.

Valerien Ismael'den derbi yorumu! "Bazen şans da lazım"
Valerien Ismael'den derbi yorumu! "Bazen şans da lazım"
GİRİŞ 02.10.2022 22:45 GÜNCELLEME 02.10.2022 23:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Valerien Ismael'in açıklamaları şu şekilde:

"Kazanamadığımız için üzgünüz"

"Zor bir maç oldu. Kazanamadığımız için üzgünüz. İkinci yarı daha güçlü oynadık. Son bölümde gole yakındı. Kazanmak için her şeyi yaptık. Bazen top girmiyor. Şans da lazım. Oyun genelinde iyiydik. İç sahada taraftar önünde her zaman kazanmak istersiniz."

"Güçlü iki takımın, güçlü taktik savaşı vardı"

"istediğimiz her şeyi yaptık ama zor maçtı. İki taraf için de taktiksel anlamda her şey yaşandı. Güçlü iki takımın, güçlü taktik savaşı vardı. Kulübeden gelenlerin etkisinden de bahsettim. Her şeyi iyi yaptık, gol atamadık. Wout iki tane kaçırdı."

"Kevin N'Koudou eğer bizimle olsaydı, fark yaratabilirdi"

"Kevin N'Koudou eğer bizimle olsaydı, fark yaratabilirdi. Umarım haftaya dönecektir. Durumuna gün gün bakacağız. Koşulara başladı. Önümüzdeki maça az zaman var ama umarım bizimle olur."

“Weghorst’a böyle devam et dedim”

"Wout Weghorst gol atamadığı için üzgündü. Son süreçte yakaladığı iki fırsat vardı. Biri dışarı gitti, biri direkten döndü. Bu şekilde devam et dedim ona. Bazen futbol böyle olur bu skoru kabul etmeniz gerekir. Dinleneceğiz ve önümüzdeki maça hazırlanacağız”

“Önümüzdeki haftada savunmadan böyle performans bekliyorum”

“Bugün gol yemediğimiz için mutluyuz. İstatistiksel anlamda güçlüyüz. Rakibe fazla şut fırsatı vermedik. Geçen hafta verdiğimiz fırsatlarda gol yemiştik. Bu hafta golü yememek mutlu etti önümüzdeki hafta savunmadan aynı performansı bekliyorum ama sonucunda gol atıp maçı kazanmak şart”

“Pozisyonu gol sandım ve tepki verdim”

Direkten dönen gol pozisyonu sırasında verdiği tepkiyle ilgili açıklama yapan Ismael şunları kaydetti:

“O an hissettiklerim stattaki herkes gibiydi. Ben de gol sandım. Vuruş anı çok iyiydi. Her şey gol olması için müsaitti ama top bir türlü çeri girmedi. O an şansa ihtiyacımız vardı. Kazanmayı istiyorduk, kazansaydık yukarıya taşıyabilecek bir galibiyet olacaktı”

“Jorge Jesus’a herhangi bir uyarım olmadı”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un kendi yedek kulübelerine yaklaşmasıyla ilgili soruya cevap veren genç teknik adam, “Kendisini direkt uyarmadım, sadece dördüncü hakemle diyaloglarım oldu. Bir tek sadece bir anda kendi alanın dışına çıktı, bizim kulübeye yaklaştı. O anda diyalog oldu ama onun dışında olmadı” dedi.

“Fenerbahçe 70 dakika oyunu domine etmedi”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un, ‘Oyunu ilk 70 dakika domine ettik’ sözleriyle ilgili Ismael, “Oyun planımız aslında savunma arkasındaki verdikleri boşluktan faydalanmaktı. Bundan faydalanmak istedik. Bu şekilde daha önce net fırsatlar vermişlerdi. Devre arasında ofsayt konusu konuştuk, dikkat etmemiz gerekiyor diye. Fenerbahçe ilk 70 dakika oyunu domine ettiği kısma katılamayacağım. Bazı anlarda tehlikeli oldular. İlk yarı özelinde kolay toplar kaybettik. İkinci yarı daha az top kaybettiğimiz anlar yaşadık. Kulübe katkısı alınca oyunumuz gelişti ama finalde golü atamadık” şeklinde konuştu.

“Geleceğim konusunda endişem yok”

Geleceği konusunda endişelenmediğini ifade eden Valerien Ismael, “Siz de endişelenmeyin. İyi bir ekibim var ve iyi şeyler yapmak istiyoruz. Biz çalışıyoruz. Yüzde yüzümüzü veriyoruz ve başarı getirmek istiyoruz. Yorumları okuyup dinlemiyorum. Ben işime odaklıyım” dedi.

“Herkes bizimle olduğunda daha farklı katkılar alabiliriz”

"Oyuncu değişikliklerinde geç kalındı mı?" sorusuna ise deneyimli teknik adam, “Tüm futbolcularımız aynı zindelik seviyesinde değil. Ghezzal 20 dakikadan daha fazla oynayamazdı. Her futbolcumuzdan her şekilde fayda almayı isteriz ama zarar vermemek kaydıyla. Hepsi bizimle beraber olduğunda daha farklı katkılar alabiliriz” diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • hassan 1 yıl önce Şikayet Et
    rize sporun hakkı yendi yazık futbol katilleri
    Cevapla
  • SENOL.fransa 1 yıl önce Şikayet Et
    kayserimisin nesin.körmüsün .hangi maci izledin dingil
    Cevapla
  • Beşiktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ismail e ve Jesusa Türkkiye sahip çıkması lazım modern futbolu oynatıyorlar. Bu adamlar işlerinin üstadları Yorumcuların yorumlarına bakmayın, Sinan Engini ,Rıdvan dilmeni oturdukları yerde eleştirmek kolay Teknik direktor olarak Türkkiye de bunları gördük
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleyi bulan sutun yok direkten topun dönmüs oda asirtma kafa ortasi ne sacmaliyon kendi sahanda fb daha üstündü son 10 dakika top oynamana izin verildi 80 dakika nerdeydin
    Cevapla
  • SENOL.fransa 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk yari hakem besiktasin ataklarni hep keski.ikinci yari Besiktas mukembe oynadi sans olmayinca olmuyor saglik olsun .takim super oynadi tebrikler karakartal
    Cevapla
  • ykd 1 yıl önce Şikayet Et
    sen şakamısın kaleyi bulan şutun yok neyin mükemmel oynadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle