Vodafone Park önüne gelen satırlı gruptan 9 kişi yakalandı

Beşiktaş'ta önceki gece satırlarla birlikte Vodafone Park önüne gelen bir grup Beşiktaş aleyhine sloganlar attı Polis, olayla ilgili 9 kişiyi gözaltına aldı.

Vodafone Park önüne gelen satırlı gruptan 9 kişi yakalandı
Vodafone Park önüne gelen satırlı gruptan 9 kişi yakalandı
GİRİŞ 30.09.2022 22:50 GÜNCELLEME 01.10.2022 00:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta, Vodafone Park önüne önceki gece saatlerinde, 25-30 kişilik bir grup geldi. Beşiktaş aleyhine sloganlar atan gruptakilerden bazılarının elinde satır olduğu görüldü.

Meşale yakan grup trafiği kapattı. Bir süre sonra başka bir grup olay yerine gelirken, iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sonrası meşale ve satırla gelen grup uzaklaştı. Olaylar taraftar grupları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 



Polisin başlattığı çalışmalar kapsamında, olayın görüntülerinde elinde satırla görülen Y.A. isimli kişi ile birlikte kimlikleri tespit edilen toplam 9 kişi yakalandı.

Şüphelilerden 8'i, haklarında yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Y.A. isimli şüpheli ise "6222 Sayılı Kanun’a Muhalefet", "6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet" ve "Kasten Yaralama" suçlarından hakkında işlem yapılmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl seçim var. Birileri böyle ortalığı kasiyacak. Dikkatli olmak gerek, böyle olaylarda da mahkeme kararları hafif olmamalı. Hedefe kimleri koyduğu belli değil, herkes olabilir, can yakmaya gelmiş, cezasz olurmu.. şaşıyorum gerçekten.
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlaşılmak istemiyorum ama dün bir kadını arkadan sertçe iten bir dengesiz direk hapse atıldı , bugün elinde satırla onlarca kişiye saldıran futbol teröristi serbest bırakılıyor , bir çiçek vermedikleri kalmış.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Serbest kaldi ha kanunu bu olan devlet ceza veremeyen devlet ayakda kalamaz Bati zaten kanunlarimiza el attigi için iki yakamiz bir araya gelemiyor.Eyyamcilar konuşur sokakdan milletin kafasi ne yaşiyor bilmeden atip tutarlar
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan tahrik amaçlı geliyorsa, huzuru bozuyorsa, satırda varsa, adli kontrol şartı ile serbest kalıyorsa buna Türkiye adaleti denir ve adaletsizlik bu yüzden artıyor, dubaide suç oranı sıfır çünki en ufak kavganın bile cezası ağır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yüzünden futboldan soğudum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle