Salih Uçan'dan Milli Takım tepkisi! "Saygı duymayacağım"

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, Milli Takım'a seçilmemesi üzerine, "Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere saygı duyamayacağım." dedi.

Salih Uçan'dan Milli Takım tepkisi! "Saygı duymayacağım"
Salih Uçan'dan Milli Takım tepkisi! "Saygı duymayacağım"
GİRİŞ 29.09.2022 20:03 GÜNCELLEME 29.09.2022 20:03
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, son milli maçlarda kadroya dahil edilmemesi üzerine konuştu. 

Başarılı oyuncu Vole'ye yaptığı açıklamada, "Milli Takım kadrosu açıklanmadan pasaport işlemleri için havuzdaki futbolcularla iletişime geçilir. Alanyaspor döneminde o havuzun içindeydim. Bu sefer o geniş havuza bile alınmadım. Benim neredeyse bu 40 kişilik havuzda bile olmamam ciddi bir saygısızlıktır. Bunu asla kabul etmiyorum. Bana saygı göstermeyenlere saygı duyamayacağım." dedi. 

28 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon, Beşiktaş adına çıktığı 7 lig maçında 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 

Salih Uçan, A Milli Takım'da sadece 2013 yılında 1 kez forma şansı bulmuştu. Uluslar Ligi maçları sırasında kadroda değişiklikler yapılırken; orta saha oyuncusu Stefan Kuntz'un kadrosunda kendisine yer bulamadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 44
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle zamanlar geliyor milli takımı senelerce sırtlan oyuncular kadroya alınmıyor bir sefer milli formayı giyen kendini ne sanıyorsu da böyle bir açıklama yapıyorsun milli takıma kizilmaz görev verilirse yapılır askerlik gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarı federasyona kışkırtmak için provokasyon sözler. Fb ve bjk bunu yapar.Terörden beslenirler.
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takımlar düzeyinde bir oluşum var. Özellikle GS ağırlıklı bir yapıdır bu. BJK'dan pek oyuncu almazlar. Mesela Rıdvan oynayıp şampiyon olurken ya çağırmazlar ya da sahaya sürmezler. Ama Avrupa'ya transfer oldu mu takımında hiç oynamadığı halde çağırırlar. GS'nin oyuncularına PR yaptırmayı isterler hep. Berkanı alıp oynatıp da mevkisinde şu ana kadar en yüksek istatistiklerw sahip Salihi çağırmamanın başka izahı olamaz
    Cevapla
  • Ado 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeş aynen öyle
    Cevapla
  • ERCAN64 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir top oynadığını çözemediğim bir oyuncu . iyi mi kötü mü belli değil. ama milli takım düzeğinde olduğunu düşünmüyorum.
    Cevapla
  • Ftbl 1 yıl önce Şikayet Et
    Not edin.birkac hafta sonra Beşiktaş bile kadroya almayacak bu adamı. Futbolda ağır adam donemi bitmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle