Batshuayi açıkladı! Beşiktaş'a gol atarsa sevinecek mi?

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, pazar günü karşı karşıya gelecekleri Beşiktaş derbisinde hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.

Batshuayi açıkladı! Beşiktaş'a gol atarsa sevinecek mi?
Batshuayi açıkladı! Beşiktaş'a gol atarsa sevinecek mi?
GİRİŞ 29.09.2022 15:35 GÜNCELLEME 29.09.2022 16:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli futbolcu Michy Batshuayi, Beşiktaş ile oynayacakları derbi mücadelesinde gol atarsa kendisini iyi hissedeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Michy Batshuayi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



Batshuayi'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Benim için özel bir maç"

"Benim açımdan özel bir maç olacak. Eski takımıma karşı olacağım. Fenerbahçe olarak temennimiz bu derbiyi kazanmak olacak. Tabii ki başlangıç itibarıyla hazırlık sürecim kısaydı ama kendimi iyi hissediyorum. Maça etki edecek katkıyı sağlamak istiyorum. Bu katkıyı sağlayabilirsem bana göre takım olarak önemli bir avantaj elde edeceğiz. 2 Ekim doğum günüm. Hediyem de takım olarak alacağımız galibiyet olacaktır."

"Önemli olan bu maçta gol atmak"

"Elbette ki Beşiktaş'ın oyun stilini tanıyorum ama oyun stilleri her zaman değişebilir. Ben de maç içinde kendi oyun şeklimi değiştirebilirim. Birbirimizi tanımanın avantajını %50-50 olarak görüyorum. Açıkçası, önemli olan bu maçta gol atmak olacak. Ondan sonra neler olacağını göreceğiz. Bana göre bütün hücum oyuncularımızın ve tüm takım arkadaşlarımızın sorumluluğu var. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Zaten futbol da böyle bir şey."

"İyi bir statta oynayacağız"

"Tabii ki bir forvet oyuncusu olarak ofansif anlayışla oynamak önemli ve atacağımız gollerle takıma katkı sağlamak istiyoruz. Zaten idmanlarda da sürekli olarak buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir statta oynayacağız. Ambiyansı yüksek, taraftarları ateşleyici bir statta oynayacağız. Bu da bir forvet oyuncusunu motive edecek en önemli unsurlardan bir tanesi."

"Herkes ilk 11'de oynayabilir"

"Geçen sene kaçırmış olduğum goller vardı ve çok daha fazla gol atabilirdim ama hayatta böyle şeyler var. Bazen arzu ettiğiniz şeyler istediğiniz şekilde ilerlemeyebiliyor. Ben, eksik yanlarımı geliştirme adına çalışmaya devam ediyorum. Bazen attığınız şutlar gol olur, bazen direkten döner... Bunlar nasıl
açıklanır bilemiyorum. 



"Herkes ilk 11 oynayabilir"


Hocamız oldukça tecrübeli ve kaliteli bir isim. Herkes ilk 11'de oynayabilir. Bu da sizin seviyenizi yükseltebilecek bir unsur. İdmanlarda sürekli olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu, takımı daha güçlü hale getirecek ve şampiyon olma ihtimalimizi artıracaktır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • ERCAN64 1 yıl önce Şikayet Et
    Atsında sevinmesede olur :)
    Cevapla
  • Kurtuluş 1 yıl önce Şikayet Et
    gol atıyomuki bu ..
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayaksız batşu,yine hüsrana uğrayacaksınız...
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorunun sorma biçimi bile ofsayt..geçen sene bizdeydi tamam ama artık fenerbahçenin ekmeğini yiyor gol atarsa da sevinsin futbol bu kazanmakta var kaybetmekte.yeter ki her kesim keyf alsın mutlu mesut evine dönsün.. aslolan bu.. durduk yere her derbiden polemik çıkarmanın ne gereği var
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevinç karşı takıma terbiyesizliğe dönüşmezse sıkıntı yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle