Dele Alli: İsmael, Mourinho ile benzer

Beşiktaş'ın İngiliz futbolcusu Dele Alli, milli aranın ardından oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Dele Alli: İsmael, Mourinho ile benzer
Dele Alli: İsmael, Mourinho ile benzer
GİRİŞ 24.09.2022 14:13 GÜNCELLEME 24.09.2022 17:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta, yıldız futbolcu Dele Alli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 26 yaşındaki futbolcu, transfer sürecini anlattı. Dele Alli, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi hakkında konuşurken bu maçta yer almak için heyecan duyduğunu ve sakatlık sürecinin olumlu ilerlediğini söyledi.

İngiliz yıldız açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"İsmael, Mourinho ile benzer"

"Burada olduğum için çok mutluyum. Başlangıcı ile birlikte çok güzel geçen bir zaman. Türkiye'ye indiğim andan itibaren çok mutlu oldum. Müthiş geçen bir zaman oldu. Hocamız, motivasyon anlamında Mourinho ile benzer. Benden istedikleri gayet net. Beklentilerimizde ortak nokta çok var. Bana öz güven verdi."

"Futbol, inişler ve çıkışlarla dolu"

"Gol atmaktan ve gollerden sonra farklı şekillerde sevinmekten hoşlanıyorum. Belki Beşiktaş'ta da farklı sevinçler görebiliriz. Genç bir oyuncu olduğunuz zaman beklentiler sizden düşük oluyor. Gol atmaya başlayınca bir anda çok göz önüne çıkıyorsunuz. Futbol, inişler ve çıkışlarla dolu. Ben de oynamadığım bazı zor sezonlar geçirdim. Futbolun güzel olmasının sebebi herkesin fikrini söyleyebilmesi. Tottenham taraftarlarına spesifik bir cevap vermeyeceğim, sahada yaptıklarımı izlerler."

"Buraya gelmek büyük bir meydan okumaydı"

"Beşiktaş benim için harika bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirme konusunda heyecanlandım. Buraya gelmek çok büyük bir meydan okumaydı. Takıma destek olmak için elimden geleni yapacağım. İlk teklif geldiğinde oldukça heyecanlandım. Buraya gelmek kariyerimde önemli bir meydan okuma. Süper Lig, zor bir lig."

"Sakatlık sürecim çok iyi gidiyor"

"İngiltere'de çok fazla derbi oynadım. Buradaki ise biraz daha farklı. Gittiğim her yerde insanlar bana maçı soruyor. Bu maçın bir parçası olmak beni çok heyecanlandırıyor. Şu an sakatlık sürecim çok iyi gidiyor, gayet iyi hissediyorum. Kendimi özgürce sahada ifade edebileceğim bir ortam var. İnsanları şaşırtmak istiyorum. En büyük hedefim takımı şampiyon yapmak."

"İnsanları sevindirmek ve futbolumu göstermek en büyük amacım"

"Çok fazla sevgi hissettim burada. Bu sevgiye karşılık olarak sahada iyi performans gösterip insanları sevindirmek ve futbolumu göstermek en büyük amacım. Bir kafeste oynuyormuş gibi değil, özgürce ifade edebileceğim futbol ortamı olduğunu hissediyorum."

"Zor lig ama üstesinden geleceğiz"

"Mental ve fiziksel açıdan zor bir lig. Bu seviyeye şaşırdım açıkçası. Çok iyi oyuncular ve takımlar var. Futbolun burada insanlara ifade ettiği şey çok fazla. Bu, baskı yaratıyor ama bunu iyi yönlendirirsek çok iyi sonuçlar alacağız. Zor lig ama üstesinden geleceğiz."


 

"Takımdaki tutku beni çok mutlu etti"

"Biz çok tempolu bir takımız. Takımdaki tutku gerçekten beni çok mutlu etti. Burada kendimi rahat hissediyorum. Ligde yer alan takımların seviyesi iyi. Tutku ve duyguyla futbol oynamayı seviyorum. Taraftarlar için oynama hissi çok motive edici."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Antimason 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek göz firavun tanrısı ra (deccal) işareti, bir ingiliz gavuruna zaten bu yakışır.
    Cevapla
  • Adnan arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferim garaoglan hakikatin farkına varmışsın. Bu ülkede gol ve asist kralı sen olacaksın diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa’nın ve dünyanın en kolay liginde oynayacaksın ama gözün korkmuş bea.
    Cevapla