Ersin Destanoğlu'na yeni sözleşme! Özel madde bekleniyor

Beşiktaşlı idarecilerin, kaleci Ersin Destanoğlu'na 4+1 yıllık yeni kontrat imzalatmanın hesaplarını yaptığı vurgulandı.

Ersin Destanoğlu'na yeni sözleşme! Özel madde bekleniyor
Ersin Destanoğlu'na yeni sözleşme! Özel madde bekleniyor
GİRİŞ 16.09.2022 10:23 GÜNCELLEME 16.09.2022 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme yenileme görüşmelerine hız verildi.

Mukavelesi sezon sonu bitecek olan milli file bekçisinin, Teknik Direktör Valerien Ismael tarafından Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarında beklenmedik biçimde kulübeye çekilmesi tartışmalara yol açmıştı. Siyah-beyazlı yönetimin, yıllık garanti ücreti takımdaki genel ortalamanın çok altında olan ve bunun sıkıntısını yaşayan Ersin’in sözleşmesini kısa süre içinde uzatmaya kararlı olduğu aktarıldı.

Avrupa’da oynama isteği devam eden Ersin Destanoğlu’nun yeni sözleşmesinde özel bir çıkış maddesinin yer alacağı da ifade edildi. Ersin’in de kabul etmesi halinde serbest kalma maddesinde yer alacak miktarın 8-10 milyon euro düzeyinde olacağı savunuldu.

Bu arada Ersin Destanoğlu, İstanbulspor maçıyla birlikte büyük olasılıkla kaleye geri dönecek. Teknik Direktör Valerien Ismael, 18 yaşındaki Emre Bilgin’i yedeğe çekerek, antrenmanlarda iyi bir görüntü çizen başarılı file bekçisini ilk 11’de sahaya sürecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    helâl olsun ersine bjk li yöneticilere hocasına diz çöktürdü
    Cevapla