Ersin Destanoğlu'na 5 yıllık sözleşme teklifi!

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelerine devam ediyor. Siyah beyazlı kulüp 21 yaşındaki file bekçisine 5 yıllık kontrat teklif etti.

Ersin Destanoğlu'na 5 yıllık sözleşme teklifi!
Ersin Destanoğlu'na 5 yıllık sözleşme teklifi!
GİRİŞ 13.09.2022 18:18 GÜNCELLEME 13.09.2022 18:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Siyah beyazlı takımın 1. kalecisi konumunda olan Ersin'in devam eden kontratı sezon sonunda tamamlanacak.

21 yaşındaki file bekçisi ile yeni sözleşme yapmak isteyen Beşiktaş, henüz anlaşma sağlayamadı. Transfer dönemi devam ederken gerçekleşen görüşmede Ersin'e 5 yıllık kontrat teklif edilmişti.

Oyuncunun talebi ile siyah beyazlı kulübün teklifi uyuşmadığı için anlaşma gerçekleşmedi. Ersin ve menajeri ile yeniden biraraya gelecek olan yönetim kurulu, 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Beşiktaş altyapısında yetişen Ersin Destanoğlu, 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, 90 maçta siyah beyazlı takımın kalesini korudu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol da başarılı olmak için basit bir Kural vardır ATAN VE TUTAN CON İYİ OLACAK BEŞİKTAŞ'IN ÇOK İYİ BİR KALECİYE İHTİYACI VAR
    Cevapla
  • MMV 1 yıl önce Şikayet Et
    oynamayan yabancıya biye çuvalla euroları öde türk olunca cebinde akpep var gibi davranın rıdvanada emirhanada aynısı yapıldı ver çoçukların hakettiği parayı sonra misliyle satınca kazanırsın takım içinde denge olması lazım sonrada kamuoyu baskısı yapılıyor sözleşme imzalamayınca ,bende olsam imzalamam eleştirenler empati yapsın bi zahmet
    Cevapla
  • Mrflags 1 yıl önce Şikayet Et
    başkan sat gitsin bizim uğraşmaya vaktimiz yok bunun gönlü beşiktaşta değil dışarda onun için arada da sat gitsin
    Cevapla
  • ist1903 1 yıl önce Şikayet Et
    bir ara Beşiktaşta fevzi vardı,niyese ersini fevziye benzetiyorum,hani birseyler eksik yakışmıyor Beşiktaşa,yani bu kalede olunca güven vermiyor bana
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini geliştirebilmeyi öğrenmesi de paraya dahil edilmeli yoksa ücreti düşürülmeli ☺️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle