Vodafone Park'ta Josef de Souza'ya maskeli destek

Beşiktaş, olaylı geçen Ankaragücü maçında kırmızı kart görmesinin ardından bir maç ceza alan Josef de Souza için özel bir hazırlık yaptı. Taraftarlar, Medipol Başakşehir maçında sambacı yıldıza maskelerle destek verdi.

Vodafone Park'ta Josef de Souza'ya maskeli destek
Vodafone Park'ta Josef de Souza'ya maskeli destek
GİRİŞ 12.09.2022 20:18 GÜNCELLEME 12.09.2022 20:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı öncesi büyük destek gördü.

Geçen haftaki Ankaragücü maçının bitiminde sahaya atlayan bir holigana müdahale ettiği için kırmızı kart gören Josef'in kartı itiraza rağmen iptal edilmemişti. Bunun üzerine basın toplantısı düzenleyen tecrübeli orta saha gözyaşlarını tutamamıştı.

Josef, kameralar önünde yaptığı açıklamalar sonrasında bir de Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Brezilyalı, “Benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Gelecek sezon artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Bu yüzden güvende hissetmediğim bir ligde kalamam” diyerek ayrılık mesajı vermişti.

TRİBÜNDE JOSEF MASKELERİ!

MKE Ankaragücü maçında yaşanan olaylar sonrasında kırmızı kart gören Josef de Souza'ya siyah-beyazlı taraftarlar destek verdi.

Bazı taraftarların maçı izlemek için stada gelen Brezilyalı oyuncu için hazırlanan maskeleri taktığı görülürken, Dele Alli de aynı maskeyi takarak takım arkadaşına destek oldu.

Pazartesi günü erken saatlerde olmasına rağmen siyah-beyazlı taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı yaklaşık 35 bin kişi takip ederken, Medipol Başakşehir taraftarları da kendilerine ayrılan yerde maçı izledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    seneye trabzonsporumuzda
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee git tutanmi var? Bu parayi baska kim verir sana ?fenerin turk futboluna kazandirdigi 5 para etmez oyunculardan biri daha
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine oldu mu haksizlik yapıldı nerede adalet diye bağırıyorlar. Ama başkasına yapılınca oh oldu iyi oldu diyorlar. İki yüzlü takım Beşiktaş...
    Cevapla
  • Yallah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ajitasyon yapip algiya devam! Istemiyorsan aninda defolup gidersin! Niye sezon sonunu bekliyorsun delikanli josef?
    Cevapla