Transferde Kaan Ayhan gerçeği! Hocasından izin çıkmadı...

Galatasaray’ın transferine çok yaklaştığı Kaan Ayhan için Sassuolo teknik direktörü Alessio Dionisi, takımda kalmasını istediğini yönetime bildirdi.

Transferde Kaan Ayhan gerçeği! Hocasından izin çıkmadı...
Transferde Kaan Ayhan gerçeği! Hocasından izin çıkmadı...
GİRİŞ 10.09.2022 11:58 GÜNCELLEME 10.09.2022 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yaz transfer ve tescil döneminin kapanmasının ardından Beşiktaş ile Galatasaray'ın gündemine gelen Kaan Ayhan konusundaki gerçek ortaya çıktı.

Bonservisi Sassuolo'da bulunan milli futbolcu için Okan Buruk ve Ceyhun Kazancı'dan açıklama gelmesine rağmen transfer gerçekleşmemişti.

Milliyet'in haberine göre; Sassuolo Teknik Direktörü Alessio Dionisi, Kaan Ayhan’dan memnun olduğunu, takımda kalmasını istediğini yönetime bildirdi.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; bunun üzerine Sassuolo sadece çok iyi bir teklif gelmesi durumunda futbolcuyu bırakma, aksi takdirde kesinlikle göndermeme kararı aldı.

Dionisi’nin oyuncuyu kadroda aktif olarak değerlendirme düşüncesi de, kiralık transfer seçeneğinin önünü tıkayan diğer faktör oldu.

Ne dediler?

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın mensuplarıyla bir araya geldiği sohbet toplantısında Kaan Ayhan'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Ceyhun Kazancı milli savunmacının transferinin zor olduğunu belirtmiş ve "Sassuolo, Kaan Ayhan için 6-7 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Bu şartlarda transfer zor" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın Kaan Ayhan'a ilgisini doğrulayan isim Okan Buruk olmuştu.

Okan Buruk, Kaan Ayhan için transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirtmiş ve "Yapacağımız transferler var. Icardi ve Kaan Ayhan ile görüşmeler sürüyor. Belki 1-2 kişi daha katabilirsek tabii ki rekabet oluşturmak istiyoruz" demişti.

Kaan Ayhan bu sezon Sassuolo formasıyla 4 maçta süre aldı. Tecrübeli savunmacı bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar etse avrupada havada kaparlar. Türk statüsünde diye bu kadar rağbet var. 3 milyondan fazla etmez.
    Cevapla
  • Battalgazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamı bir daha hiç bir Türk takımı gündemine almamalı her sene böyle yetiştirin kardeşim en kolay mevki futbolda stoper
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne Stopper, adam 6 numara ,orta sag ,stoperlikte var ama güclü oldugu bölge ortadir.
    Cevapla