Josef de Souza'dan Tahkim Kurulu kararına tepki!

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Josef de Souza, TFF Tahkim Kurulu'nun 1 maçlık cezasını onaması sonrası açıklama yaptı.

Josef de Souza'dan Tahkim Kurulu kararına tepki!
Josef de Souza'dan Tahkim Kurulu kararına tepki!
GİRİŞ 09.09.2022 22:46 GÜNCELLEME 09.09.2022 22:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü maçı sonrası Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kart cezasına yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.

Karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Brezilyalı futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Bir oyuncuyu öldürdükleri veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da aynı şekilde daha ciddi bir şekilde bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız."

"Karardan son derece hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Brezilya'da bırakın bir maç uzaklaştırma vermeyi, böyle bir şey için ödül verirlerdi."

"Hapiste olması gereken kişi hapiste değil, büyük cezayı alması gereken yalnızca bir maç saha kapama cezası aldı. Arkadaşlarının ve hakemin fiziki bütünlüğünü korumaya çalışan kişiyi ise cezalandırdılar."

"Futbolda şiddete karşı olmanın ve dayanışmanın konuşulduğu bu günlerde vereceğiniz mesaj ancak bu kadar kötü olabilirdi."



Josef de Souza, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Medipol Başakşehir ile yapacağı müsabakada forma giyemeyecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında lemosun futbol hayatını bitirmek için uçarak geldiğinde aklı nerdeymiş bu josef efendinin. Beğenmiyorsan go home arabia josef efendi
    Cevapla
  • Xtremm 1 yıl önce Şikayet Et
    Renklilerin hepsi bura toplanmış bu sene yine federasyon devreye girdi Beşiktaş i doğramak için
    Cevapla
  • ben reisciyim 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç 1 bunlar 2 ağla babam agla ulan tff yi istediginiz pozisyonda kullaniyorsunuz hala viyakliyorsunuz paramiz yok dedinuz devletten 200 milyon kdv yi de sildirdiniz devletimizde demiyorki madem paran yoktu bu transferleri nasil yaptin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tekme hakeme atılsa idi. Saldırgana Hiç bir futbolcu da müdahale etmeseydi bugün ne söylenirdi. İnşallah birgün oda olacak bu kafayla yönetilirse.
    Cevapla
  • Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin baytara 15 buna 1 maç... josef souza kim futbolcu mu polis mi bu adamin yaptiğini polis yapmiş bir vatandaşi darp etmiş olsa görevinden alinirdi... kaldi ki göreviyle hiç alakasi olmayan üzerine vasife olmayan bir durum için ona saldirmamiş vatandaş eee. Futboldan men edilmeli ... darp ve adam yaralamadan 6 aydan 2 yıla yargılanmali... üstelik sporcu olmasindan dolayi bu ceza katlanmali...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle