PFDK Josef için kararını açıkladı!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle Josef De Souza için bir ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

PFDK Josef için kararını açıkladı!
PFDK Josef için kararını açıkladı!
GİRİŞ 08.09.2022 20:48 GÜNCELLEME 08.09.2022 20:48
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

PFDK, Ankaragücü - Beşiktaş maçında taraftarın sahaya girmesinin ardından kırmızı kart gören Beşiktaşlı Josef de Souza'ya ceza tayinine yer olmadığını açıkladı.

İşte açıklama:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu JOSEF DE SOUZA DIAS hakkında, 04.09.2022 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de, kırmızı kart görmüş olması nedeniyle FDT'nin 94/4. hükmü bağlamındaki otomatik cezası dışında ayrıca CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir."

Kurul, maçta yaşanan olaylar nedeniyle Ankaragücü'ne de bir maç seyircisiz oynama cezası ve 300 bin TL para cezası verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 47
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    gidip tründeki taraftarı dövse kırmızı kart ama tarafta futbolcuya tekme atıyor pisikopat bıçaklıda olabilirdi
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF defol git asıl örgüt sizsiniz ne saçma kırmızı kart bu neden başakşehir maçı var beşiktaş sıkıntı yaşasın diyemi adiler her sene aynı şey
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişiler Adalet dagitamaz, Dolayisiyla, Joseph in müdahale hakkı yok. Maç hakemi ve kolluk kuvvetleri nin müdahale etme hakkı var,
    Cevapla
  • fm.. 1 yıl önce Şikayet Et
    armasında Türk bayragı var diye mi josefin cezasını kaldırmadınız...suclu olan sahaya giren saldıran taraftar ama serbest kalıyor...yazıklar olsun kararı verenlerede buna destek olanlarada....armasında Türk bayragı olan TEK takım BJK
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Armasinda Türk bayrağı olan kurallara ,kanunlara uyması gerekmiyor mu, bu nasıl bir anlayış.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Armasında Türk bayrağı olabilir. Sonuçta buda 3 büyük küresel anarşist takımdan biri. Ne gerek var bir takım için böyle yorum yazıyorsun. Vatanı ve bayrağı için şükretmesini bilmeyen ve dik durmayana yazıklar olsun.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF ve hakem korumalı BJK
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çüş çüş çüş. Maç izlenmeden yorum yapılıyor da arkadaş bari özet izleyin
    Cevapla
  • Samih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka macı izlemedin mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle